用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 2059|主題: 928321

北京霧霾含抗藥細菌 「最後防線」恐失效  

禁止訪問

國民生產總值:15535

BKXmas勳章

男爵府

國民生產總值:8249

BKXmas勳章

我聽日返上海, 唔知洗唔洗做咩準備?

大宅

國民生產總值:4517

BKXmas勳章

沙崙玫瑰 發表於 16-11-26 12:12

http://hk.on.cc/cn/bkn/cnt/news/20161126/bkncn-2016112601212 ...

我仔尋晚北京回來,仲要無戴過口罩

伯爵府

國民生產總值:16592

BKXmas勳章

http://hk.on.cc/cn/bkn/cnt/news/20161126/bkncn-2016112601212 ...

所以講咩屋靚空間大,少啲吹嚟香港已經唔該曬

天珠殿

國民生產總值:917641

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

琥珀宮

國民生產總值:152525

BKXmas勳章

點解會有毒霧?

男爵府

BKXmas勳章

係咪會吹去上海?

禁止訪問

BKXmas勳章

男爵府

BKXmas勳章

咁我聽日去要點好?

珍珠宮

國民生產總值:36297

BKXmas勳章

禁止訪問

國民生產總值:2665

BKXmas勳章

引用:咁我聽日去要點好

珍珠宮

國民生產總值:45856

BKXmas勳章

PINGADA 發表於 16-12-21 10:34
我仔尋晚北京回來,仲要無戴過口罩

我仔聖誕節開始去北京, 仲要去2星期。 不過我已經幫佢買左3M口罩。希望有幫助啦

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

健康的生活態度 - 其實不一定是要相信將來會變得更好,只不過是不對現況發牢騷或埋怨便是了。

「多欣賞、少挑剔;多感恩、少責備」,使相愛的人能相守到永遠!

禁止訪問

BKXmas勳章

子爵府

國民生產總值:11635

BK Milk勳章 BKXmas勳章

Sumyeema1 發表於 16-12-21 11:07
點解會有毒霧?

同問

男爵府

國民生產總值:6832

BKXmas勳章

Sumyeema1 發表於 16-12-21 11:07
點解會有毒霧?

周邊重工業生產排放好多汅染氣體。近期嚴重到重業生產要全面停工。

男爵府

國民生產總值:8302

畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

外國人好醒,所有會污染環境、水、空氣既工業都俾晒中國做,之後加工就返自己國家做,再印上made in 自己國家

男爵府

BKXmas勳章

PCCW2319 發表於 16-12-21 12:46
我仔聖誕節開始去北京, 仲要去2星期。 不過我已經幫佢買左3M口罩。希望有幫助啦

...
在那買??

珍珠宮

國民生產總值:45856

BKXmas勳章

十一哥 發表於 16-12-21 13:11
在那買??

我係淘寶網買原裝1盒買。 人民幣106/25個/盒

健康的生活態度 - 其實不一定是要相信將來會變得更好,只不過是不對現況發牢騷或埋怨便是了。

「多欣賞、少挑剔;多感恩、少責備」,使相愛的人能相守到永遠!

水晶宮

國民生產總值:59322

畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

PCCW2319 發表於 16-12-21 13:17
我係淘寶網買原裝1盒買。 人民幣106/25個/盒

求link 多謝

琥珀宮

國民生產總值:152525

BKXmas勳章

小小郭c奶 發表於 16-12-21 12:49
同問

但上海、南京果頭都有重工業,點解冇毒霧呢?
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎