自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

喺香討果邊,好多人話睇到Bosco喺飛機同老婆對話果一幕,即刻爆喊,感同身受估唔到真係有咁多衰佬傷害自己個老婆。

水晶宮

所以受傷的人多的是!
自由太多會令世人失去平衡

公爵府

回覆樓主:

就算未俾d c6傷害過,都俾龔嘉欣的出色表現帶咗入戲,同佢一齊喊,一齊傷心。

wcpcelia    發表於 16-11-26 18:07

大宅

回覆樓主:

想問係今個星期幾邊集有得睇返?

男爵府

docomo 發表於 16-11-26 12:57
喺香討果邊,好多人話睇到Bosco喺飛機同老婆對話果一幕,即刻爆喊,感同身受估唔到真係有咁多衰佬傷害自己個老 ...

現實寫照。從來不要高估自己。

子爵府

最初估「龔」因接受吾到會提出離婚...估吾到Bosco咁

侯爵府

我反而覺得一個女人同個男人甘多年,都吾知到個男人原來系唔愛佢既,我覺得佢應該要檢討下

珍珠宮

回覆 docomo 的帖子

Bosco個角色真係超級賤男, 唔死都無用.

可能好多人覺得龔呢個角色"堅離地", 但我最近先知原來有D嘢係你無可能一早發覺到, 但到你知道嘅時時候已經無得救. 男人要衰要賤根本同個老婆無關, 你做得幾好又點呀!! 劇入面Carmen温柔體貼, 善解人意, 處處為老公著想, 佢做乜都支持. 百分之二百信任, 對佢喺出面做咩完全無懷疑無過問. 唔使佢陪, 自己有事業有節目照顧好囡囡同老公屋企人. 老公返到嚟每次都笑意盈盈, 噓寒問暖, 送上無限温柔. Sheldon一D壓力都無.

Sheldon咪一樣有小三. Carmen咪一樣痛苦, 一樣受傷害. 唔通又叫Carmen好好檢討自己?? 然後無事發生一樣開開心心過日子, 自己去揾快樂. Carmen咪一樣傷心欲絕, 一方面好嬲好嬲個老公但又唔捨得走咗去.

HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我前日係公司睇返龔知道老公有小三果集,真係爆喊左(我本來都係眼淺既人),到我睇完仲一路喊一路行去廁所,嚇到我d同事係咁問我發生咩事幾醜呀

子爵府

引用:我反而覺得一個女人同個男人甘多年,都吾知

原帖由 岚月亮 於 16-11-26 發表
我反而覺得一個女人同個男人甘多年,都吾知到個男人原來系唔愛佢既,我覺得佢應該要檢討下
...
但mainpoint 係 Bosco係扮好男人 平日錫老婆仔女
所以唔知幾奇?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

的確會呀

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

睇到我好心up 當初一切又重現睇前老婆果句最入肉,問題係到底我做錯左d咩
感激遇上你~

珍珠宮

回覆樓主:

我又無喊 不過覺得好感概 現實中好多男人係咁 想享齊人之福

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

飛機嗰幕,真係超賤,好想車個男人幾巴

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

賤男一個,浪費大家時間 。
「所謂幸褔,不是沒有苦惱,而是置身痛苦漩渦中,抱持樂觀而堅定的信念,不畏懼,也不嘆氣,勇敢迎擊迎面而來的洶湧波濤,浪愈大,愈是咬緊牙關向前衝,跌倒了再站起來,從摸索與挫折中學習與鍛鍊,磨練出膽識與智慧,無論橫流逆境多麼艱難,希望與確信依舊,直至獲得最後的勝利。」

珍珠宮

cc_tse 發表於 16-11-26 17:37
但mainpoint 係 Bosco係扮好男人 平日錫老婆仔女
所以唔知幾奇?

係囉!檢討啲咩?

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

岚月亮 發表於 16-11-26 17:28
...

只好話Sheldon好假又好奸,將自己包裝得太好。

侯爵府

cc_tse 發表於 16-11-26 17:37
所以唔知幾奇?

系扮還是真,街外人可能會分唔出,但枕邊人好多年都分唔到?

禁止訪問

回覆樓主:

珍珠宮

岚月亮 發表於 16-11-26 19:09
系扮還是真,街外人可能會分唔出,但枕邊人好多年都分唔到?

我覺得男人真係可以在家做個「好」男人, 同時都會去偷食
當然佢地個底子根本唔好先會偷食, 真係好, 真係愛, 就唔會傷害老婆

首頁

尾頁

跳至