自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

join d 正常group但依定好多突然post咸野, 我以為淨係我d group有人玩野,但c6話佢join 果d都有. 雖然好快比人delete但成日甘見到都煩.

男爵府

kit2004 發表於 16-11-26 13:54
join d 正常group但依定好多突然post咸野, 我以為淨係我d group有人玩野,但c6話佢join 果d都有. 雖然好快比 ...

中左毒

珍珠宮

環保接龍勳章

join d 正常group但依定好多突然post咸野, 我以為淨係我d group有人玩野,但c6話佢join 果d都有. 雖然好快比 ...

之前入左個麵包谷,成日有人post變態野,舉報完又有,最後頂唔順退谷

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

momoballs 發表於 16-11-26 14:41
中左毒

唔一定中毒,我有時睇 "天下貓貓" 一樣有人 post 咸嘢。
又試過join 咗外國 Minecraft group, 一開 FB 就見到有會員 post 4 仔相, 即刻退 group.

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

CML2006 發表於 16-11-26 14:50
唔一定中毒,我有時睇 "天下貓貓" 一樣有人 post 咸嘢。
又試過join 咗外國 Minecraft group, 一開 FB 就 ...

我join兩個狗fgroup都有。我c6 join手錶,船都有

寶石宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

幸福可以好簡單

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

係呀,咩人分享?

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

wbrenda 發表於 16-11-26 14:58
天下貓貓 勁多毒

你指邊方面嘅毒?

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章