用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 778|主題: 869771

想唔想試下?

水晶宮

國民生產總值:53103

.

美國猶他州有一群擁有著強健心臟的運動員「Moab Monkeys」,在猶他州峽谷上方400公尺處,由人編織出了一個五角形的超大型蜘蛛網。

這些瘋狂的運動員在這個蜘蛛網上面進行定點跳傘或是其他超級危險的活動。這個大型蜘蛛網的中間有個小洞,讓這些運動員可以直接從小洞往下跳,進行定點跳傘,或是拍攝美麗的風景

Moab Monkeys」專長為定點跳傘、走鋼索或是電影裡的動作場面替身。這樣子的興趣和專長,可能也跟他們所居住的南猶他州充滿峽谷、峭壁有關係吧。

點玩法?

去片...

珍珠宮

國民生產總值:44178

動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 2015xmas

NO THANKS

男爵府

國民生產總值:5098

回覆樓主:

夠刺激

水晶宮

youngbeetle 發表於 16-11-26 14:22
夠刺激

你代表香港去玩

男爵府

國民生產總值:5098

櫺囹桼 發表於 16-11-26 14:26
你代表香港去玩

你幫我報名

子爵府

國民生產總值:10745

樂桃猴年勳章 2016夢想成真 育兒性格勳章 畀面勳章 2015xmas

心血少啲都死,淨係睇片都腳軟
各位好

伯爵府

國民生產總值:19801

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

吾想

男爵府

國民生產總值:7077

回覆樓主:

驚驚...

水晶宮

山豬 發表於 16-11-26 15:04
心血少啲都死,淨係睇片都腳軟

我唔敢行鋼索又唔敢跳傘,不過好想坐喺蜘蛛網上

伯爵府

國民生產總值:18687

絕對唔想

瑪瑙宮

國民生產總值:128625

畀面勳章 2015xmas

回覆:櫺囹桼 的帖子

珍珠宮

國民生產總值:44259

回覆樓主:

彩鑽殿

國民生產總值:801743

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

不敢不敢

水晶宮

國民生產總值:53712

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

回覆:想唔想試下

頂唔順

數學是不完美事實的完美呈現

大宅

國民生產總值:4630

櫺囹桼 發表於 16-11-26 14:19
.
美國猶他州有一群擁有著強健心臟的運動員「Moab Monkeys」,在猶他州峽谷上方400公尺處, ...

我心臟唔強!
加上我有嚴重畏高!

最重要的是,我好寶貴我條生命

所以,我絕對不會試~

水晶宮

國民生產總值:68272

動物勳章 醒目開學勳章

塵世間最開心既事...........係當一樣好好食既野擺响你面前,而你又可以安心進食﹗如果你要响呢件事度加一個字﹗我只諗到一個"正"字﹗﹗﹗    ...

珍珠宮

國民生產總值:43519

認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 2015xmas

回覆樓主:

唔好講笑.

子爵府

國民生產總值:11992

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 畀面勳章

回覆樓主:

睇圖都已經淆
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎