用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 20|主題: 10891

迦南同啟思N班

洋房

國民生產總值:99

小西灣迦南同杏花邨啟思兩間嘅PN都有offer(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
邊間好啲呢?

大宅

國民生產總值:3606

sv416 發表於 16-11-26 14:22
小西灣迦南同杏花邨啟思兩間嘅PN都有offer(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
邊間好啲呢?
...

我會選迦南

洋房

wcm991101 發表於 16-11-26 15:08
我會選迦南

可以分享吓原因嗎?

大宅

sv416 發表於 16-11-26 17:01
可以分享吓原因嗎?

如果將來會選私小迦南比較重學術會易入心儀學校,啟思係happy school,冇咩私小會收,同埋迦南每班人數比較少,空間比較大,啟思(藍田)44人一班,好多人返學病,杏花分校就唔知啦,但多數幼稚園都係20-30人一班,40以上既真係太多人啦,課室細人多好易交叉傳染,建議你問下杏花果邊係每班幾多人(如果喜歡啟思)

洋房

wcm991101 發表於 16-11-26 21:25
如果將來會選私小迦南比較重學術會易入心儀學校,啟思係happy school,冇咩私小會收,同埋迦南每班人數比較 ...

唔該晒你嘅資料呀

複式洋房

國民生產總值:283

我仔而家讀緊啟思N班,一班得廿幾人咋喎

民房

國民生產總值:12

Cannan

複式洋房

國民生產總值:488

BK Milk勳章

0845 發表於 16-11-27 01:20

係藍田啟思?

大宅

係藍田分校嗎?因為我係媽媽群媽媽報料,見網上都有人講藍田啟思有40人一班

參考網站:http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3189054&page=1#pid42077513

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

國民生產總值:411

請問是那間分校

大宅

國民生產總值:2026

回覆樓主:

我間啟思都係27人一班

大宅

國民生產總值:1086

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
我上年啟思N有22人,重以為已經好多㖭!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎