自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

ni_ni 發表於 16-11-29 10:23
我也想知iherb邊隻呀! 可否介紹一下.

#60 己回
日本の平安を祈ります

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

i_jdg 發表於 16-11-29 10:36
回覆 kk80400 的帖子

請問妳小朋友食左幾耐?

#60 己回

其實如果唔係因為頭髮, 小朋友偏食都可以食呢隻補充劑, 都好多維他命

都有益ga
日本の平安を祈ります

珍珠宮

beetle910 發表於 16-11-29 10:30
我都想知, 女女又係頭髮好少, 可否介紹
#60 己回
不過我小朋友係甩頭髮, 我唔知會唔會食咗令佢生多d頭髮

不過係營養補充劑, 食咗都冇害ga

可以試下
日本の平安を祈ります

大宅

kk80400 發表於 16-11-29 10:48
#60 己回
不過我小朋友係甩頭髮, 我唔知會唔會食咗令佢生多d頭髮

請問USANA係點買? 我上網見唔到有購物車.. 麻煩晒!

珍珠宮

ni_ni 發表於 16-11-29 10:53
請問USANA係點買? 我上網見唔到有購物車.. 麻煩晒!

我見佢係會員制, 我都係係ya虎拍賣果邊搵,

果邊有d會員拎出黎賣, 個價錢仲會比上去佢會址平d

拍賣果邊好多時唔會有顯示有兒童補充黎隻
(即係你用兒童補充劑個名係搵唔到, 只要你打usana就會有貨品出)

我會問拍賣果個人, 問佢有冇得買兒童補充劑, 佢會答你

通常都會有

日本の平安を祈ります

男爵府

kk80400 發表於 16-11-29 10:43
係咬碎,

因為bk唔比post iherb link 我只好比個名你

唔知大人食有冇效?我生完後都甩好多頭髮

珍珠宮

衝勁BB 發表於 16-11-29 11:13
唔知大人食有冇效?我生完後都甩好多頭髮
我都生完甩好多頭髮
醫生話每日甩50-100條係正常喎

其實生完甩頭髮係正常事, 你個身體會生完做一個循環,

應該你食鈣片, 都會有改善, 再冇的話

大人話可試下我講呢支, 我阿媽用緊, 佢用咗之後都漸漸多返頭髮

#56 , #62
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=18642863&page=4#pid281516606
日本の平安を祈ります

男爵府

kk80400 發表於 16-11-28 19:34
果張係食咗1個月

呢張係食咗一段時間,即啱啱影,已經好返

請問哩張相食左幾耐到?同埋哩隻維他命有無成人食嘅?

洋房

冇得搞

大宅

係咬碎,

我見只得30粒裝, 請問係咪那隻呀?因為怕買錯.

珍珠宮

ni_ni 發表於 16-11-29 11:43
我見只得30粒裝, 請問係咪那隻呀?因為怕買錯.

PM咗你
日本の平安を祈ります

珍珠宮

fanho 發表於 16-11-29 11:37
請問哩張相食左幾耐到?同埋哩隻維他命有無成人食嘅?

#69 睇下你啱唔啱, 回唔回答到你問題

維他命其實大人同小朋友食都冇乜所謂

只係大人食既量高d
日本の平安を祈ります

珍珠宮

2018父親節勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

係咬碎,

我囝無甩頭髮,但徧薄,有d維生素好難透過食物吸收,take multi vitamin我覺得一試無防,唔得都無壞,謝謝

侯爵府

wendylau1988 發表於 16-11-29 10:37
細個噶時有冇剃光頭?細個噶時頭髮少就應該多刮光幾次,生出來頭髮就會多D。宜家咁大個建議去睇下醫生,排 ...
剃過一次

首頁

尾頁

跳至