用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 370|主題: 117502

[日本] 日本租車

複式洋房

國民生產總值:181

新手一問,出年去九州自駕,租車有邊間推介,如果只去別府,湯布,動物園,熊本需要買埋kep pass 嗎?指點指點,謝謝

王國熱話
bb係咪可以食洋蔥?
仔仔8個月喇,超為食!加固分享!
白汁洋蔥栗米三文魚字母粉
免治牛肉,免治豬肉,13個月的bb吃,d肉質...

大宅

國民生產總值:1353

tomatoapple 發表於 16-11-26 15:02
新手一問,出年去九州自駕,租車有邊間推介,如果只去別府,湯布,動物園,熊本需要買埋kep pass 嗎?指點指 ...
邊間平就租邊間, 冇乜推介唔推介.
有得租 KEP 的租車公司一般較貴, 路費可能平左, 但車租貴返, 未必有 So.

複式洋房

TopKind 發表於 16-11-26 16:31
邊間平就租邊間, 冇乜推介唔推介.
有得租 KEP 的租車公司一般較貴, 路費可能平左, 但車租貴返, 未必有 So.
...

我睇到blog話可以唔駛買kep pass,如去呢幾個地方,etc就一定要,係唔係樂天租會平d

大宅

tomatoapple 發表於 16-11-26 16:40
我睇到blog話可以唔駛買kep pass,如去呢幾個地方,etc 就一定要,係唔係樂天租會平d
...
Auto Toll 只快左十幾秒比錢時間, 世上冇什麼係必乜必物的 ...
樂天、Tabirai, JTB, Jalan... 都只是轉介網站, 格完價, 邊個平就搵邊個.

travling    發表於 16-11-28 17:13
wcpcelia    發表於 16-11-28 11:21

複式洋房

TopKind 發表於 16-11-26 16:45
Auto Toll 只快左十幾秒比錢時間, 世上冇什麼係必乜必物的 ...
樂天、Tabirai, JTB, Jalan... 都只是轉介網 ...

原來係咁架,我以為會平d咋

大宅

國民生產總值:2465

tomatoapple 發表於 16-11-26 15:02
新手一問,出年去九州自駕,租車有邊間推介,如果只去別府,湯布,動物園,熊本需要買埋kep pass 嗎?指點指 ...

我租sky rent a car,早租平好多,我計過就算冇得買KEP,但係我既行程計埋都有so

複式洋房

ivy0508 發表於 16-11-28 09:51
我租sky rent a car,早租平好多,我計過就算冇得買KEP,但係我既行程計埋都有so
...

好的,你旅程去左邊幾個地方,大約幾多路費

大宅

國民生產總值:2465

tomatoapple 發表於 16-11-28 10:02

我只會由博多去由布院,別府再回博多,計過係8660yen

大宅

tomatoapple 發表於 16-11-28 10:02
路費可以自己計 : www.navitime.co.jp/drive/

複式洋房

TopKind 發表於 16-11-28 13:05
路費可以自己計 : www.navitime.co.jp/drive/

唔該晒
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎