用戶登入

找回密碼 | 註冊

強烈季候風信號現正生效 - 資料由天文台提供
20oC.83%

義工
梁省德幼稚園好唔好?

大宅

國民生產總值:2391

BKXmas勳章

我係網上見到好壞差半,有無家長既小朋友讀緊,有咩意見?升小學派得好唔好?

王國熱話
有無1月2号出世bb
2017年1月馬鞍山媽媽揮手區
有冇養和2017年1月媽媽? 大家準備好嗎? 心...
請問有冇2017年1月 b 係到呀

洋房

國民生產總值:38

BKXmas勳章

Chocoyy 發表於 16-11-26 15:59
我係網上見到好壞差半,有無家長既小朋友讀緊,有咩意見?升小學派得好唔好?
...

我都想知

大宅

國民生產總值:1390

BKXmas勳章

想知too

大宅

國民生產總值:1407

BKXmas勳章

我有去佢地既開放日, 我同老公都唔太中意, d老師唔太親切, 感覺佢地有d強顏歡笑, 唔係真正有愛心嗰種, 厠所也唔太乾淨...

以上純粹個人意見...星期六會去interview...會再睇多一次呢間學校

複式洋房

國民生產總值:279

BKXmas勳章

回覆樓主:

想知too

複式洋房

國民生產總值:181

BKXmas勳章

我都十五十六緊.
間學校D老師比我感覺好鄉音.
同埋學校好似好心急要D家長交註冊証同註冊費

大宅

國民生產總值:2391

BKXmas勳章

Icy1008 發表於 16-12-12 10:35
我都十五十六緊.
間學校D老師比我感覺好鄉音.
同埋學校好似好心急要D家長交註冊証同註冊費 ...

你係讀k.1?

複式洋房

國民生產總值:181

BKXmas勳章

Chocoyy 發表於 16-12-12 11:47
你係讀k.1?
係呀, 2017 K1 OFFER
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎