用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 2103|主題: 869812

唔知可唔可以係到搵人呢?

男爵府

國民生產總值:8257

想搵返兩個住屯門嘅朋友仔!搵左好幾年想同你地聚一聚!有冇人識佢地呀?識就同佢地單聲thx.佢地應該37,38歲咁上下!
毛良同martin!

瑪瑙宮

國民生產總值:128627

畀面勳章 2015xmas

回覆:黯然銷魂 的帖子

Up

子爵府

國民生產總值:11493

畀面勳章

回覆:唔知可唔可以係到搵人呢?

我曾住屯門二十多年,年紀同你搵的差不多,不過我唔識佢地,有無試過係facebok搵,我曾經係果到搵翻好多舊朋友。

水晶宮

國民生產總值:51287

動物勳章

回覆:唔知可唔可以係到搵人呢?

up

大宅

國民生產總值:3870

屯門其實都幾大架,樓主朋友係浦開碼頭果邊,市中心,定良景建生,或去到兆康景峰果頭?

男爵府

bebe1224 發表於 16-11-26 20:04
屯門其實都幾大架,樓主朋友係浦開碼頭果邊,市中心,定良景建生,或去到兆康景峰果頭?
...

咁我又唔知呀!就係太多年冇見!上黎睇下有冇希望!thx

男爵府

zone 發表於 16-11-26 17:11
我曾住屯門二十多年,年紀同你搵的差不多,不過我唔識佢地,有無試過係facebok搵,我曾經係果到搵翻好多舊 ...

搵過,搵唔到!thx
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎