用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 2926|主題: 869840

尋人:今天下午一時半培正面試生  

伯爵府

國民生產總值:16170

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

剛才大雨下我在回家的路上見到樹底下有一張培幼面試証。知道你已完成面試但此证對你非常重要(註冊要用)。。。。所以。。。都诀定拾回家。如你地識佢麻煩通知佢。如下星期都冇消息我会交回校给袁主任。
下午1:3O分A206室的高x城。

加多句:張証湿哂有沙泥。。。但有好過冇吧

伯爵府

國民生產總值:19655

親子達人勳章

【我想河蟹,人士敬請繞路】

男爵府

國民生產總值:7014

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Up

珍珠宮

國民生產總值:37658

ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

up

瑪瑙宮

國民生產總值:128691

畀面勳章 2015xmas

回覆:NICOLE123 的帖子

Up

大宅

國民生產總值:2671

回覆樓主:

up

男爵府

國民生產總值:7959

動物勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas 樂桃猴年勳章

回覆樓主:

up

彩鑽殿

國民生產總值:602872

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 2015xmas

回覆:尋人:今天下午一時半培正面試生

Up

珍珠宮

國民生產總值:32469

認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2015xmas

培正 or 培幼?

伯爵府

Sallyb1a 發表於 16-11-26 16:51

培正 or 培幼?
培正小學幼稚園
我地簡稱"培幼"

大宅

國民生產總值:1996

Up!!

大宅

國民生產總值:4344

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

NICOLE123 發表於 16-11-26 16:12
剛才大雨下我在回家的路上見到樹底下有一張培幼面試証。知道你已完成面試但此证對你非常重要(註冊要用)。 ...

直接交學校,再通知家長取回,得唔得?

子爵府

國民生產總值:13355

認識瑞士牛牛第一回

Up

伯爵府

traeh 發表於 16-11-26 17:08
直接交學校,再通知家長取回,得唔得?
等多幾日無消息我會交去..
始終唔知學校會點諗.

水晶宮

國民生產總值:61520

玩具勳章 BK Milk勳章

剛才大雨下我在回家的路上見到樹底下有一張培幼面試証。知道你已完成面試但此证對你非常重要(註冊要用)。 ...

直接交返學校,等學校通知佢咪仲好

彩鑽殿

國民生產總值:746366

動物勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas 2016夢想成真

Up

珍珠宮

國民生產總值:32469

認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2015xmas

引用:Quote:Sallyb1a 發表於 16-11-26 16:51 推

原帖由 NICOLE123 於 16-11-26 發表
培正小學幼稚園
我地簡稱"培幼"
oh 明白

再推

別墅

國民生產總值:674

up
要讚讚樓主,你很好,懂得為人設想

伯爵府

魔怪媽媽 發表於 16-11-26 17:23
直接交返學校,等學校通知佢咪仲好

始终幾千人申請。不知學校会不会以為佢吾重視。唔肯定學校會不會通知佢。。可能我想多左。。但過多幾天冇人認領我會親手交回给主任。

Dwmn    發表於 16-11-26 19:36

彩鑽殿

國民生產總值:801957

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎