用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

婦女醫護 今日: 16|主題: 29408

頸兩邊腫

大宅

國民生產總值:1252

BKXmas勳章

我個F發現我條頸兩邊抬高頭就有腫,但係唔痛既,宜家有D驚驚地,要睇乜科?

王國熱話
有無人試過咁?
仁安張耀昌醫生
T21 /NIFTY 你地係邊到做?
早期結構檢查

珊瑚宮

國民生產總值:105412

BKXmas勳章

引用:我個F發現我條頸兩邊抬高頭就有腫,但係唔

原帖由 cally_yu 於 16-11-26 發表
我個F發現我條頸兩邊抬高頭就有腫,但係唔痛既,宜家有D驚驚地,要睇乜科? ...
可以去馬會診所睇醫生。再問醫生轉介睇邊科。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

大宅

BKXmas勳章

moonlight9198 發表於 16-11-27 20:16
可以去馬會診所睇醫生。再問醫生轉介睇邊科。

請問賽馬會診所係唔係要去登記之後電話預約?冇去睇過街症唔知點樣

珊瑚宮

國民生產總值:105412

BKXmas勳章

引用:Quote:moonlight9198 發表於 16-11-27 20:1

原帖由 cally_yu 於 16-11-27 發表
請問賽馬會診所係唔係要去登記之後電話預約?冇去睇過街症唔知點樣
首次要帶身份證去你附近住果區馬會診所登記。咁登記左電腦有記錄。先可以打電話登記約睇醫生。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

大宅

BKXmas勳章

moonlight9198 發表於 16-11-27 22:04
首次要帶身份證去你附近住果區馬會診所登記。咁登記左電腦有記錄。先可以打電話登記約睇醫生。

...

(emoji),唔該曬,Thx

複式洋房

國民生產總值:241

BKXmas勳章

甲狀腺,可能甲亢,可能甲低,我岩check 左都係甲低

大宅

BKXmas勳章

avaliu 發表於 16-11-28 13:16
甲狀腺,可能甲亢,可能甲低,我岩check 左都係甲低

啱去私家診所抽血等報告
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎