用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 2181|主題: 870179

韓國滑雪場地!

珊瑚宮

國民生產總值:112272

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

1. 洪川大明滑雪場

2.龍平滑雪場

3.芝山滑雪場

4.伊利西安江村滑雪場

請問邊一個滑雪場係最好嘅
最好適合新手嘅

男爵府

國民生產總值:5349

ILLUMA Inspired by Nature勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

以前龍平最好,而家唔知

珊瑚宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

3Qlove 發表於 16-11-26 17:11
以前龍平最好,而家唔知

Thanks

珊瑚宮

珊瑚宮

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
竟然偉大既BK jm小人識?

男爵府

國民生產總值:6812

畀面勳章 2015xmas 樂桃猴年勳章

淨係去過芝山
不過新手道好多團係度練,
有D教練唔睇好學生,
我比人撞到 媽媽聲

整體黎講唔錯
(我跟一日團,有教練,教練人好好)
願身邊人皆有所歸

伯爵府

國民生產總值:18668

cathy-tse 發表於 16-12-8 15:49
竟然偉大既BK jm小人識?

嚟緊聖誕節我會去芝山,佢寫話適合初哥,又近市區,唔駛坐太耐車先到

珍珠宮

國民生產總值:33627

hashtag影視迷勳章 大廚勳章

龍平雪道闊, 幾適合新手練習滑雪, 我去過龍平同HIGH ONE, HIGH ONE適合高手玩....

珊瑚宮

廷廷媽 發表於 16-12-8 16:01
龍平雪道闊, 幾適合新手練習滑雪, 我去過龍平同HIGH ONE, HIGH ONE適合高手玩.... ...

謝謝你

珊瑚宮

kkvicky 發表於 16-12-8 16:00
嚟緊聖誕節我會去芝山,佢寫話適合初哥,又近市區,唔駛坐太耐車先到

Thanks

珊瑚宮

rainszesze 發表於 16-12-8 15:59
淨係去過芝山
不過新手道好多團係度練,
有D教練唔睇好學生,

感激

別墅

國民生產總值:983

cathy-tse 發表於 16-11-26 17:06
1. 洪川大明滑雪場

2.龍平滑雪場

龍平最適合初學人士

珊瑚宮

DreamKid 發表於 16-12-8 16:13
龍平最適合初學人士

謝謝你

子爵府

國民生產總值:11239

我比較鍾意High one ...

珊瑚宮

發表於 前天 00:02 |顯示全部帖子
wife 發表於 16-12-8 23:50

High one即係那?

珊瑚宮

發表於 前天 00:03 |顯示全部帖子
wife 發表於 16-12-8 23:50

龍平呀

男爵府

國民生產總值:5585

好媽媽勳章 畀面勳章

發表於 前天 00:21 |顯示全部帖子

回覆:cathy-tse 的帖子

留毛,我都想知

珊瑚宮

發表於 前天 00:34 |顯示全部帖子
nicole1981 發表於 16-12-9 00:21
留毛,我都想知

我就係要定位soon了

子爵府

國民生產總值:11239

發表於 前天 14:51 |顯示全部帖子
cathy-tse 發表於 16-12-9 00:02
High one即係那?

江道原
http://www.high1.com/

男爵府

國民生產總值:9637

好媽媽勳章 醒目開學勳章

發表於 前天 16:47 |顯示全部帖子
龍平比較舊, 我鍾意 High 1 多D
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎