用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 290|主題: 242942

好味泡菜

大宅

國民生產總值:3582

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
大家覺得邊款好食!

最近買了citysuper個款ok

王國熱話
請問有冇媽媽係養和有催生經驗?
QE生bb的mama, 入院用準備奶粉比bb嗎?
有無人只請工人2年去照顧初生bb?
30W開始作抽筋瞓唔到覺, 點算呀?

大宅

國民生產總值:4084

回覆樓主:

阿豬媽, 好味, 。
而家唔知邊到仲有得買

大宅

allw 發表於 16-11-26 17:56
阿豬媽, 好味, 。
而家唔知邊到仲有得買

唔知點解感覺係佢d臨時檔雪櫃唔夠凍好昜壞

Irene_Lo    發表於 6 天前

大宅

呢款好食

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

13.5。 100g

wcpcelia    發表於 6 天前

男爵府

國民生產總值:6779

kit_1023 發表於 16-11-26 22:37
呢款好食

我都鐘意食呢款

大宅

c+lemon 發表於 16-11-26 22:56
我都鐘意食呢款

好食吖

男爵府

國民生產總值:5157

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

伯爵府

國民生產總值:19395

kit_1023 發表於 16-11-26 22:37
呢款好食

邊樹買?幾銀?

男爵府

國民生產總值:6779

littlelittlepra 發表於 16-11-27 15:34
邊樹買?幾銀?

Citysuper入面,有檔專賣日本醃制食物

翡翠宮

國民生產總值:93830

引用:大家覺得邊款好食!最近買了citysuper個款o

原帖由 kit_1023 於 16-11-26 發表
大家覺得邊款好食!

只買呢隻次次買大盒$8x, 不過幾日要食晒放得耐味會變無咁好食。

別墅

國民生產總值:830

allw 發表於 16-11-26 17:56
阿豬媽, 好味, 。
而家唔知邊到仲有得買

每年工展會都有得賣

公爵府

國民生產總值:28715

樂桃猴年勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章 2015xmas

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
數字屋已(emoji)

大宅

國民生產總值:4392

我都淨係食citysuper

男爵府

國民生產總值:9215

kit_1023 發表於 16-11-26 17:58
唔知點解感覺係佢d臨時檔雪櫃唔夠凍好昜壞

我都咁覺得。所以一直都冇買過

大宅

callmebabe 發表於 16-11-28 13:35
我都咁覺得。所以一直都冇買過

廢事食物壞了。食到腸胃炎自己辛苦

伯爵府

國民生產總值:16897

kit_1023 發表於 16-11-26 17:48
大家覺得邊款好食!

U 購買呢隻用來炒飯好食

男爵府

國民生產總值:7536

回覆 kit_1023 的帖子

我都係食開city,最岩我自己口味

大宅

媽媽YAN 發表於 16-11-28 14:03
回覆 kit_1023 的帖子

我都係食開city,最岩我自己口味

唔太酸唔太辣。very gd

珍珠宮

國民生產總值:44874

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我鍾意宗家府
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎