用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

孖仔孖女 今日: 0|主題: 4485

想搵孖b的產檢私家醫生,請推薦

複式洋房

國民生產總值:463

BKXmas勳章

打算政府同私家孖住睇,私家本來打算搵吳崇傑,但又睇到有人話高錦安醫生同張耀昌醫生,心大心細,請問有無睇孖b比較有經驗的私家醫生推薦?又或者各位孖b媽咪當時睇開有無推薦的私家醫生?謝謝!!!

王國熱話
子宮腺肌瘤
有無乳房纖維瘤中醫介紹
腳板底好黃
有冇人患子宮腺肌瘤

複式洋房

國民生產總值:369

BKXmas勳章

回覆:想搵孖b的產檢私家醫生,請推薦

我之前睇翹康,彭欣欣醫生,佢好細心架

複式洋房

國民生產總值:488

BKXmas勳章

我睇養和林思穎醫生,覺得佢好好

男爵府

國民生產總值:7197

BKXmas勳章

bridgettebaby 發表於 16-11-27 09:35
我睇養和林思穎醫生,覺得佢好好

超贊(emoji)

別墅

國民生產總值:712

BKXmas勳章

cutiemiaowu 發表於 16-11-26 17:58
打算政府同私家孖住睇,私家本來打算搵吳崇傑,但又睇到有人話高錦安醫生同張耀昌醫生,心大心細,請問有無 ...

我睇吳崇傑,收800好細心,開刀都係搵佢

複式洋房

國民生產總值:463

BKXmas勳章

Yausamsam 發表於 17-1-21 08:51
我睇吳崇傑,收800好細心,開刀都係搵佢

宜家1000啦

別墅

國民生產總值:712

BKXmas勳章

cutiemiaowu 發表於 17-1-21 18:43
宜家1000啦

貴左咁多,我四個月前仲係800
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎