用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 182|主題: 56931

[淘寶] 請問支付寶hk

大宅

國民生產總值:3906

大家知道佢的匯率係幾多嗎?因宜家人仔跌得好勁,會換到89嗎?

王國熱話
3歲女最近經常半夜醒、大喊
我仔二歲俾老師一投訴話打人,玩水。好...
bb成日伸懶腰
婆婆嫲嫲工人湊B係咪會多數會曳D?

男爵府

國民生產總值:5997

jaja1984 發表於 16-11-26 19:21
大家知道佢的匯率係幾多嗎?因宜家人仔跌得好勁,會換到89嗎?
匯價係購物畀錢時,先會計算(暫不收手續費,要試請快手)
1號閑人: 外汇牌价再加1.5%手續費,簡化了的公式: 101.5/"港币现汇买入价"

伯爵府

國民生產總值:16679

引用:大家知道佢的匯率係幾多嗎?因宜家人仔跌得

原帖由 jaja1984 於 16-11-26 發表
浮動匯率,今日 1.1213,尋日 1.1197

伯爵府

國民生產總值:17119

BK Milk勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
jaja1984 發表於 16-11-26 19:21
28/11係1.1213

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎