用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 14|主題: 10887

屋企有貓整唔到廚房圍欄, 求方法

複式洋房

國民生產總值:115

屋企有貓,但係個貓廁所喺廚房,但又想整個廚房圍欄吾比bb入去,點算好? 有冇其他方法?

大宅

國民生產總值:1413

emilybrianpt 發表於 16-11-26 20:54
屋企有貓,但係個貓廁所喺廚房,但又想整個廚房圍欄吾比bb入去,點算好? 有冇其他方法? ...

將貓盆搬去你bathroom 。貓盆放㕑房都唔衞生啦

子爵府

國民生產總值:12612

隻貓好大? 門欄開個位比佢出入

水晶宮

國民生產總值:54754

整圍欄始終都係唔好方法,寧願係門度開個口俾隻貓入廚房

大宅

國民生產總值:1755

emilybrianpt 發表於 16-11-26 20:54
屋企有貓,但係個貓廁所喺廚房,但又想整個廚房圍欄吾比bb入去,點算好? 有冇其他方法? ...

我屋企都有2隻貓~ 我地張圍欄升高d黎裝 ~ 佢地會係底(捐)入去 ,係大人過既時候小心kick 到~

大宅

回覆樓主:

唔貼地裝,升到貓貓捐到入去既高度,佢地識宿骨功既

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:1589

畀面勳章

升高呢個方法唔錯

侯爵府

國民生產總值:24019

pinkladycat 發表於 16-11-27 14:29
唔貼地裝,升到貓貓捐到入去既高度,佢地識宿骨功既

...
呢個方法好掂丫,唔錯、不過我覺得個盆可以放其他地方

複式洋房

國民生產總值:115

回覆 pinkladycat 的帖子

你呢隻係咩圍欄呀 ? 開頭我都有呢個諗法 ,因為之前去睇過,佢話嗰隻圍欄一定要裝喺地,唔可以升高,話有危險喎! 見到你幅圖即刻覺得掂曬 !多謝!

大宅

國民生產總值:1959

我屋企的貓係跳得過d圍欄

大宅

emilybrianpt 發表於 16-11-27 23:28
回覆 pinkladycat 的帖子

你呢隻係咩圍欄呀 ? 開頭我都有呢個諗法 ,因為之前去睇過,佢話嗰隻圍欄一定要 ...

我淘寶咋 ~ 呢隻ok ar ,我買左廚房一個,廁所一個,質量算幾好。。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

baby317 發表於 16-11-28 00:21
我屋企的貓係跳得過d圍欄

係呀…就算升高左,我細個隻貓有時都跳住過去~但老個隻就跳唔到了

大宅

國民生產總值:1896

d圍欄咁高要有咁上下fit先跳到
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎