用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 18|主題: 57052

[淘寶] 點樣可以揾淘宝介入?

伯爵府

國民生產總值:15939

順x集運一直唔肯發貨,旺旺又沒有反應!可唔可以揾淘宝介入?係邊度可以揾到佢地介入呀?

王國熱話
被lock file 求救
想學自己整網店
★☆ 機照打,水照吹 ☆★
請教電腦達人, 想買NOTEBOOK, 應該睇D 乜?

複式洋房

國民生產總值:169

回覆 Rocanbaby 的帖子

打上香港客服

伯爵府

sally5678 發表於 16-11-26 22:18

打上香港客服

fb message 左,話有進一步消息就再揾我!擺明hea我囉

複式洋房

國民生產總值:169

打上香港客服,FB果D唔做事

伯爵府

sally5678 發表於 16-11-26 22:25

打上香港客服,FB果D唔做事

咁聽日打去攪下先,希望快d有消息啦!

王國會長

國民生產總值:6226

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 夏天玩到顛

Rocanbaby 發表於 16-11-26 22:14
順x集運一直唔肯發貨,旺旺又沒有反應!可唔可以揾淘宝介入?係邊度可以揾到佢地介入呀?
...

係打上淘寶客服,好耐之前試過,好快有個順豐負責人覆返我。

伯爵府

selina1109 發表於 16-11-26 23:09
係打上淘寶客服,好耐之前試過,好快有個順豐負責人覆返我。

尋日打左,但都係無聲氣!今日online同深圳順豐追,先知唔見左一件貨!重要係最貴嗰件
跟手即打去順豐香港嘈!又係講已叫倉同事去跟!!
希望今日有消息!咁大間公司可以亂成咁!極失望!!!!!

王國會長

國民生產總值:6226

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 夏天玩到顛

Rocanbaby 發表於 16-11-28 15:41
尋日打左,但都係無聲氣!今日online同深圳順豐追,先知唔見左一件貨!重要係最貴嗰件
跟手即打去 ...

oh too bad我無用順豐好耐,試過一次怕怕,我用中通,在線旺旺客服回應好快。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎