用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 6342|主題: 869929

有無識鈕氣球媽媽, 我唔識個紅耳結

大宅

國民生產總值:3848

上完堂咩都唔記得, 想學返網上又揾唔到片

有無邊位有揾到 link 呀

男爵府

國民生產總值:5150

畀面勳章

回覆樓主:

https://youtu.be/oDBAtQRPz1E

大宅

kawaii888 發表於 16-11-26 23:18
https://youtu.be/oDBAtQRPz1E
THX 我去睇

鈕字正確打法係? 可能我唔識打個字search唔到d 片

男爵府

國民生產總值:5150

畀面勳章

sjnl43 發表於 16-11-26 23:22
THX 我去睇

鈕字正確打法係? 可能我唔識打個字search唔到d 片

扭=手弓土

wcpcelia    發表於 16-11-27 09:58
sjnl43    發表於 16-11-26 23:44

男爵府

國民生產總值:5792

Search 熊耳結會有好多,我的心得係唔好吹得脹,鍊之前一定要渣到好鬆,唔係好易爆

大宅

alice06_hk 發表於 16-11-27 00:52
Search 熊耳結會有好多,我的心得係唔好吹得脹,鍊之前一定要渣到好鬆,唔係好易爆
...
社區中心上左一堂, 扭狗仔好開心, 我好怕d 波pop 一聲果下

點為之渣到好鬆? d 氣向後推? 定當初吹大d 再放氣

男爵府

國民生產總值:5792

sjnl43 發表於 16-11-27 00:56
社區中心上左一堂, 扭狗仔好開心, 我好怕d 波pop 一聲果下

兩樣都得,總之個波唔好太脹,你扭熊耳之前要渣下個波,渣到鬆鬆地

大宅

alice06_hk 發表於 16-11-27 01:17
兩樣都得,總之個波唔好太脹,你扭熊耳之前要渣下個波,渣到鬆鬆地
THX 我唔會再出去學住,一班初學個個啪啪啪, 屈埋係間房仔到,好應聲

好傷隻耳架, 我自己買波返黎學幾個款算, 學唔到let go

珍珠宮

國民生產總值:30577

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

買返美國貨貴少少果隻冇咁易爆架,我果時特登問扭氣球個導師
感激遇上你~

複式洋房

國民生產總值:336

kiko_mami 發表於 16-11-27 05:34
買返美國貨貴少少果隻冇咁易爆架,我果時特登問扭氣球個導師

請問你d材料邊度買?
另外,有冇人知邊度有得學?

珍珠宮

國民生產總值:30577

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

vivian0919 發表於 16-11-27 13:19
請問你d材料邊度買?
另外,有冇人知邊度有得學?

深水埗深之都買,都係上you tube學咋,果時我女學校旅行有教小朋友扭波波我問佢咋
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎