用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 122|主題: 48888

聯合醫院/將軍澳醫院 排期

民房

國民生產總值:9

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
邊一間醫院婦產科好d?

民房

國民生產總值:30

我都想知?

男爵府

國民生產總值:5280

回覆:聯合醫院/將軍澳醫院 排期

將軍澳醫院冇產科的,生仔都係要去聯合

子爵府

國民生產總值:11816

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 畀面勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

你係咪指政府產檢呀?如果生仔一定要去聯合喎。

大宅

國民生產總值:1896

dandanxxv 發表於 16-11-26 23:36
邊一間醫院婦產科好d?

睇專科將軍澳醫院婦產科好廢... 上次做刮宮會出意外,實習生太多,可能第一次乜都唔識,上次攪到好差,時間三年前!

聯合醫院就好舊,上次都有去做婦產科留醫一個星期,但姑娘態度都好惡,醫生都係好似輪值禁,照來照去都唔會話俾你知發生乜事?投訴都係冇用,我當黑姐,兩間醫院都唔岩我!姑娘同醫生都好年輕,搵唔到個資深醫生話俾我知!

全程兩間我都會黑口黑面的!感覺唔好,或者自己有公主病!最好彩都係執返條命!因為手術失敗都係睇中醫清左佢!

今次專登去問邊間好,自己就去左瑪嘉烈醫院,琴晚假作動,留醫左一日,好過依兩間醫院,姑娘都有經驗多一點,起碼感覺唔似90後態度禁差,聽得明佢地講乜!產房都好好照顧,同上次比真係天同地!

可能今次我中午入去,上次我去聯合係晚飯!有分別...

民房

國民生產總值:9

我想排期生 因為第一胎 都好擔心 唔知邊間好 但係可以排誇區醫院?

大宅

國民生產總值:1896

dandanxxv 發表於 16-11-27 00:50
我想排期生 因為第一胎 都好擔心 唔知邊間好 但係可以排誇區醫院?

我今次係問親戚去借地址登記醫院... 所以要睇下有冇人可以幫你。

我可能個別例子,真係醫院都要睇甲唔甲...

男爵府

國民生產總值:5280

引用:我想排期生+因為第一胎+都好擔心+唔知邊間

原帖由 dandanxxv 於 16-11-27 發表
你住TKO?
如果係,除左聯合好似可以去QE生,但政府醫院真係睇你好唔好彩,遇著d咩醫生同姑娘。間間醫院都差不多。我個人覺得最緊要方便自己出入,有咩急事要去醫院如果撞啱塞車點算。仲要諗埋孕期最後個肚好大,如果要去遠d間醫院做檢查你行路坐車舟車勞動喎。

伯爵府

國民生產總值:17666

dandanxxv 發表於 16-11-26 23:36
邊一間醫院婦產科好d?

產檢將軍澳醫院好好,岩岩聯合生完

別墅

國民生產總值:861

andyan324 發表於 16-11-27 11:47
產檢將軍澳醫院好好,岩岩聯合生完

你覺得醫生和護士如何呀,因為我都差唔多要去聯合生(emoji)

伯爵府

國民生產總值:17666

lovebaby925 發表於 16-11-27 13:06
你覺得醫生和護士如何呀,因為我都差唔多要去聯合生(emoji)

產房姑娘好惡,產後房就好好

洋房

國民生產總值:34

回覆樓主:

(emoji)(emoji)(emoji)可以去qeh ga原來

複式洋房

國民生產總值:107

回覆樓主:

剛剛o係聯合生完,產前、產後病房同產房d姐姐姑娘都好好
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎