用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 3564|主題: 868729

有冇朋友中今晚六合彩頭獎金 😂

珍珠宮

國民生產總值:48354

好媽媽勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
23.5 注中頭獎

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

wcpcelia    發表於 6 天前

伯爵府

國民生產總值:16153

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

回覆樓主:

真的?

男爵府

國民生產總值:7342

好似好多時大獎都多人中,同埋連號碼多

珍珠宮

國民生產總值:33524

醒目開學勳章

咁多人買 1 2 3 4 . . .

"女" 人做牛做 "馬" => 媽

公爵府

國民生產總值:25894

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 陪月勳章 畀面勳章

引用:咁多人買+1+2+3+4+.+.+.+

原帖由 ivory0915 於 16-11-27 發表
咁多人買 1 2 3 4 . . .
我諗係買生日日期先會中

大宅

國民生產總值:4444

環保接龍勳章

回覆:有冇朋友中今晚六合彩頭獎金 😂

係 fb見人話 今期如果買1~10號, 5要689就中頭獎, d人好犀利, 咁都諗到

侯爵府

國民生產總值:23175

MEOWKLP 發表於 16-11-27 00:26
係 fb見人話 今期如果買1~10號, 5要689就中頭獎, d人好犀利, 咁都諗到

這個嗎

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

wcpcelia    發表於 6 天前
KK20010609    發表於 6 天前

大宅

國民生產總值:2174

可能呢20幾個人買咗呢幾個號碼廿幾年,終於中番次!

水晶宮

國民生產總值:67600

我想問:今期頭獎派彩會唔會有機會少過二獎?

伯爵府

國民生產總值:16153

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

ac917 發表於 16-11-27 00:44
我想問:今期頭獎派彩會唔會有機會少過二獎?

頭奖2百八十萬2奖得6注中派3萬幾

伯爵府

國民生產總值:19378

tired 發表於 16-11-27 00:37
這個嗎

連六合彩都唔鐘意佢

水晶宮

NICOLE123 發表於 16-11-27 00:59
頭奖2百八十萬2奖得6注中派3萬幾

原來如此,咁呢班頭長得獎者應該要偷笑了

謝謝你解答!

水晶宮

MEOWKLP 發表於 16-11-27 00:26

真係貢邪?

大宅

國民生產總值:3607

好笑

男爵府

國民生產總值:7469

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章

好難捉摸呀

子爵府

國民生產總值:10598

原來咁多人買1234

水晶宮

國民生產總值:69393

嘩,中獎呀,無我份

珍珠宮

國民生產總值:35156

回覆:有冇朋友中今晚六合彩頭獎金 😂

最搞笑係中頭獎竟然多過中二獎

水晶宮

國民生產總值:69393

facialchung 發表於 16-11-27 01:39
嘩,中獎呀,無我份
應該係依個先啱

別墅

國民生產總值:954

唔中
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎