用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

美容扮靚 今日: 20|主題: 113860

元朗微針

複式洋房

國民生產總值:327

BKXmas勳章

請問大家可以介紹下元朗邊度做微針好?thanks!

王國熱話
長者手機
whatsapp offline仍顯示為上線?
HKBX 香港寬X 又加價?咁邊間依家平
香港寬頻$108 5gb 4G

大宅

國民生產總值:4028

BKXmas勳章

loklok0223 發表於 16-11-27 00:38
請問大家可以介紹下元朗邊度做微針好?thanks!

早2年有做過,果時生過好多暗瘡
之後留左好多印同洞洞,做完效果都滿意
不過我做之前敷左麻醉膏都覺得有d痛,如果係好怕痛就要考慮清楚

男爵府

國民生產總值:7817

BKXmas勳章

lala0909 發表於 16-12-3 02:04
不過我做之前敷左麻醉膏都覺得有d ...

幾錢左右?要做多久才見效?

大宅

國民生產總值:4028

BKXmas勳章

rachie 發表於 16-12-3 10:33
幾錢左右?要做多久才見效?

我做左一個療程10次,5千幾

複式洋房

國民生產總值:327

BKXmas勳章

可以PM DETAILS嗎?thanks!

大宅

國民生產總值:4488

BKXmas勳章

而家係用電動微針,唔使敷麻约,
電針行得快,唔係好痛架!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎