用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

婦女醫護 今日: 13|主題: 28723

好虛,月經失調,有冇聽過必須再生一胎先醫返好?

伯爵府

國民生產總值:18964

好後生就生左2胎諗住收工,第3次意外懷孕又小產,冇坐小月,自此身體變差,近2年都月經失調,要靠食中藥先有m,一停就冇,中醫就話幫我調理目標就係要令我再懷孕,先可以成個system重新開始,否則只可長期食藥好似吊鹽水咁

王國熱話
淘寶玉石分享
淘全屋家俬用集運定每件直送?
風扇燈
淘傢俬

珍珠宮

國民生產總值:33194

回覆樓主:

我都係頭生2冇事,第3小產 第4就有了啊女
冇睇中醫,只係坐小月,食花膠
事隔5個令就有啊女。
差就咁……元氣大傷末夠,陀女
最後都生左肥肥白白,之後又大傷

複式洋房

國民生產總值:238

emimi 發表於 16-11-27 01:58
好後生就生左2胎諗住收工,第3次意外懷孕又小產,冇坐小月,自此身體變差,近2年都月經失調,要靠食中藥先 ...

應該唔會架。直接飲中藥根治。
並不是再有BB生左先叫再補到。

大宅

國民生產總值:1252

以前有同事講過佢生第一個時冇乖乖咁坐月, 身體差咗; 生第二個時聽話好乖咁坐月, 身體好返 !

複式洋房

國民生產總值:363

食避孕藥調經藥咪得囉,無理由為左調經而生多個架喎,除非你本身都想生多個,如果唔係 呢個方法成本都幾高

伯爵府

國民生產總值:18964

gobears 發表於 16-11-29 19:37
食避孕藥調經藥咪得囉,無理由為左調經而生多個架喎,除非你本身都想生多個,如果唔係 呢個方法成本都幾高
...

醫生話我未夠30歲就開始卵巢縮小,呢幾年唔生就以後唔敢保證,我原本想過幾年追一個女的
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎