用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

潮流時尚 今日: 116|主題: 79824

[手錶] Panerai

大宅

國民生產總值:3472

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
請問女仔入門第一隻邊款好? 邊到買?

王國熱話
五彩甜椒,野生朝天椒,五彩觀賞椒種植...
家樂花問題
我的勒杜鹃

公爵府

國民生產總值:28426

貓狗褓姆 畀面勳章

may_see 發表於 16-11-27 07:52
請問女仔入門第一隻邊款好? 邊到買?
視乎你想要水貨定行貨。。

水貨 折多D

男爵府

國民生產總值:7165

1000(hkd$37xxx), 1005($38xxx), 380($33000) 都ok
水貨折扣會多d

公爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

tiffanytang 發表於 16-11-27 16:24
1000(hkd$37xxx), 1005($38xxx), 380($33000) 都ok
水貨折扣會多d
嘩。。。好平

男爵府

wbrenda 發表於 16-11-27 16:31
嘩。。。好平

唔係呀 岩岩講既價錢係專門店價錢
唔係水貨價錢呀

公爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

tiffanytang 發表於 16-11-27 17:10
唔係呀 岩岩講既價錢係專門店價錢
唔係水貨價錢呀
專門店,重覺平。。
我 7/8年前個只都要 3萬一。。

我想抺油,又想 賣左佢換只新的

抺油要 4500 倒

男爵府

wbrenda 發表於 16-11-27 17:13
專門店,重覺平。。
我 7/8年前個只都要 3萬一。。

換啦

公爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

tiffanytang 發表於 16-11-27 17:20
換啦
有咩建議?

男爵府

wbrenda 發表於 16-11-27 17:21
有咩建議?

312?

公爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

tiffanytang 發表於 16-11-27 17:40
312?

我呢只40mm

幾年前, 買左對福回來, 44mm 大得制, 吾襯我手肘。 賣左出去。
老公 留一只。

Pam312, 44mm 吾得

男爵府

國民生產總值:7141

回覆:Panerai

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

國民生產總值:7141

回覆:Panerai

剛睇書見到

男爵府

wbrenda 發表於 16-11-27 17:45
我呢只40mm

幾年前, 買左對福回來, 44mm 大得制, 吾襯我手肘。 賣左出去。

我反而好鍾意大錶面
但抹油要幾錢度呀

男爵府

wbrenda 發表於 16-11-27 17:45
我呢只40mm

岩岩睇到你上一個comment 話$4500度

公爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

tiffanytang 發表於 16-11-27 19:30
我反而好鍾意大錶面
但抹油要幾錢度呀
...

我都鐘意大面, 但自己 手襯吾到
抺油 4500+

好掙扎

複式洋房

國民生產總值:498

我都準備買隻P仔戴,因為好鍾意大錶面,夠型仔,求jm們多多指教

大宅

國民生產總值:2731

angel_fong88 發表於 16-11-27 23:16
我都準備買隻P仔戴,因為好鍾意大錶面,夠型仔,求jm們多多指教

P仔真係好獨有的傾心韻味,實會有人阻止你買佢,話買撈保值過佢

複式洋房

國民生產總值:498

alsi 發表於 16-11-27 23:19
P仔真係好獨有的傾心韻味,實會有人阻止你買佢,話買撈保值過佢

我知吖,哈哈^_^不過我有隻撈啦,d JM話先買撈後買P

wcpcelia    發表於 6 天前

大宅

國民生產總值:2731

angel_fong88 發表於 16-11-27 23:25
我知吖,哈哈^_^不過我有隻撈啦,d JM話先買撈後買P

me too, yeah!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎