用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 47|主題: 10893

BB 手指生倒剌

別墅

國民生產總值:833

BB 19個月手指生左好多倒剌 想問下是什麼問題?可以食什麼東西可以改善一下?

大宅

國民生產總值:3939

ILLUMA Inspired by Nature勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

我女未夠1歲都有,我覺得係啜手指,同濕水多(用手食野成日同佢抹手)過一排又無,我無同佢查野,唔想佢食落肚……
想認識多啲屯門友

水晶宮

國民生產總值:54816

屋企老人家話食多D魚,就冇倒刺啦

大宅

國民生產總值:1652

畀面勳章

天氣乾燥 隻手太乾會易生倒刺

侯爵府

國民生產總值:24061

可能同天氣干燥有關,不過平時要注意飲食均衡~

別墅

國民生產總值:816

認識瑞士牛牛第二回

唔夠維他命都會易生倒刺

水晶宮

國民生產總值:61704

可能缺乏維生素。去健康院問下姑娘。

大宅

國民生產總值:1940

食返多啲水果 應該有幫助

侯爵府

國民生產總值:22407

回覆樓主:

我都覺得係咪天氣乾燥,小心d用指甲鉗

別墅

國民生產總值:571

婆婆話係四圍摸完又食手,隻手咸咸濕濕變成洗手密左,無左油脂保護所以生倒刺。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎