用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 4117|主題: 870079

請問有無人試過在Columbxx 美國網買過衫

男爵府

國民生產總值:5074

見到在美國的網站賣得好平,但試了落單又唔接受,他們是否不接受外國信用咭?有無jm知道點先可以買到?

侯爵府

國民生產總值:21636

醒目開學勳章

lokjoan 發表於 16-11-27 09:05
見到在美國的網站賣得好平,但試了落單又唔接受,他們是否不接受外國信用咭?有無jm知道點先可以買到?
...

up

複式洋房

國民生產總值:414

happypiano 發表於 16-11-27 09:26
up

我上年訂過
用dbx卡都過唔到數
最後用匯x就可以

另我用集運返香港

同埋佢地d褸偏大

男爵府

devenjackle 發表於 16-11-27 09:44
我上年訂過
用dbx卡都過唔到數
最後用匯x就可以

我係用匯豐,都係用集運,信用卡hold到數,已processing,但是Columbxx主動通知信用卡公司取消交易

複式洋房

國民生產總值:414

lokjoan 發表於 16-11-27 09:46

咁就無試過
幫唔到你
唔好意思

複式洋房

國民生產總值:329

回覆樓主:

我係網上用 credit card 係買唔到,聽講要用美國當地出的 credit card買。
最後揾美國代購買。

男爵府

攞你命3000 發表於 16-11-27 10:01
我係網上用 credit card 係買唔到,聽講要用美國當地出的 credit card買。
最後揾美國代購買。
...

美國代購是否要等佢報價回覆?你大約等了多少天?

珍珠宮

國民生產總值:41412

回覆:請問有無人試過在Columbxx 美國網買過衫

揾代購啦

子爵府

國民生產總值:11653

回覆樓主:

我試過買無問題喎,我無記錯的話我係用恒生卡,寄去轉運公司嘅美國倉,再轉運黎香港。

我相信只要提供到美國地址就無問題。

wcpcelia    發表於 16-11-28 09:23

大宅

國民生產總值:1651

我用恆生卡用美國集運地址,都落唔到單,佢話話唔接受hong Kong payment

男爵府

Cheishui 發表於 16-11-27 13:02
我用恆生卡用美國集運地址,都落唔到單,佢話話唔接受hong Kong payment

係,就算用paypal都只接受美國戶口

別墅

國民生產總值:608

...

唔得重新再買試下,佢之前都canxel我order!之後我第二日再買,得咗,已shipped!可能太多單佢哋會cut緊啲

男爵府

國民生產總值:6134

DHA勳章

...

請問平香港幾多架

男爵府

artai430 發表於 16-11-27 23:38
請問平香港幾多架

一般平40%左右

子爵府

國民生產總值:11613

醒目開學勳章

...

我上網買,要用美國屋企人credit card先買倒,佢地唔接受外國人買,如冇當地人幫你,應該買唔倒,唔洗試了。

複式洋房

國民生產總值:329

lokjoan 發表於 16-11-27 10:08
美國代購是否要等佢報價回覆?你大約等了多少天?

我間代購算快手,有時下午落order, 佢可以2個鐘就回覆到, (佢都係開條 link 㩒吓),跟住自己快快手手比訂金咁咪快d.

珍珠宮

國民生產總值:41123

眼超超 發表於 16-11-28 03:29
我上網買,要用美國屋企人credit card先買倒,佢地唔接受外國人買,如冇當地人幫你,應該買唔倒,唔洗試了 ...

我昨天係 Colombia加拿大網睇中1件衫, 真係好平。 而且想叫加拿大親戚幫我買我1月時去加拿大探佢時比番錢佢。 而見到jm 話d碼同香港唔同。咁我就唔敢買啦!怕唔啱, 又過左免退期就煩啦。

健康的生活態度 - 其實不一定是要相信將來會變得更好,只不過是不對現況發牢騷或埋怨便是了。

「多欣賞、少挑剔;多感恩、少責備」,使相愛的人能相守到永遠!

珍珠宮

國民生產總值:41123

攞你命3000 發表於 16-11-28 06:46
我間代購算快手,有時下午落order, 佢可以2個鐘就回覆到, (佢都係開條 link 㩒吓),跟住自己快快手手比 ...

請問係邊度搵到代購? 通常手續費點計算?

健康的生活態度 - 其實不一定是要相信將來會變得更好,只不過是不對現況發牢騷或埋怨便是了。

「多欣賞、少挑剔;多感恩、少責備」,使相愛的人能相守到永遠!

子爵府

國民生產總值:11653

眼超超 發表於 16-11-28 03:29
我上網買,要用美國屋企人credit card先買倒,佢地唔接受外國人買,如冇當地人幫你,應該買唔倒,唔洗試了 ...

咁搞笑,咁我上次買到咪好lucky?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎