用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

網購天地 今日: 97|主題: 58976

[淘寶] 分享一下雙十一買過什麼

男爵府

國民生產總值:5177

BKXmas勳章

其實,最初唔係揀呢間買,最初揀既那個係有5蚊卷(5.01可用),部機價錢特價9蚊人仔(用5蚊卷便是4人仔),一件包郵,但雙十一前佢突然下架,部野細細部又覺真係word既會幾實用,未到雙十一下單所以睇下其他店。。。怎知搵到呢間滿9.9包郵,部機只係1.9人仔,剛好舖裡又見本來在另一間舖選購既,呢間都有,唔揀個間揀呢間的方式調動一下就剛剛好砌滿9.9人仔
見評語有人話唔word有人話word,我都抱著一試心態,幸好部機都word,不過入電芯就有點迫,建議放電芯前放一條絲帶入去,方便用完取番電芯出黎唔使咁辛苦。

呢間係第二間,本黎無諗過要買,但家人話香港買好貴,佢在無印睇過,貴到佢買唔落手,結果今次趁我有必需品要淘,就搭單了。。。使用了淘寶嘉年華5蚊卷,又用埋淘金幣,實付係77.72人仔,件貨已經到家了,賣家用了多層泡泡紙包裹,箱外又用標示易碎品紙箱,由於包得嚴實,是幾間今次購買的店舖裡,到我手時,紙箱還完好無缺的一間。亞膠力箱其實有唔同款,我揀呢款上方平頂的,唔揀斜頂的,就是希望容易放野唔使就住就住。

因為有物品要搵盒裝,而且聽說精油最好用木盒,所以就揀了呢款木盒,店家在我下單時有旺旺確認是否我要選購呢件貨,我話要經集運,佢話會幫忙包裝得好d,幾細心呢!不過似乎發寶膠易壓,送到我手時,紙箱有變型,幸好發寶膠夠厚,木箱無事!用了淘金幣,實付38.22蚊人仔。

純棉手套是家裡的必需品,用了雙十一優惠卷,實付13.2蚊人仔,其實布手套唔止一間,但看評語似乎呢間比較好,所以貴少少都揀了呢家(如大家有另一間買過覺得好既可推介),我要求係要純棉手套,質地要舒適的呢!貨品已到手,係唔係真正純棉其實我無確實去搵火試,但摸落手感ok。

王國熱話
腰椎間盤突出有沒有什麼方法可以醫治(...
鼻敏感應該食蜂皇漿定蜂膠?
仔仔唔食蔬果,有咩計仔?
有無腸激躁症可以分享吓?謝謝!

禁止訪問

國民生產總值:1129

BKXmas勳章

大宅

國民生產總值:1269

BKXmas勳章

回覆樓主:

以下已收貨...

暖水袋..
复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【德国 原装进口刺绣绒布外套系热水袋大号暖水袋 暖手宝PVC橡胶】¥AAdHFNWT¥http://e22a.com/h.11f1fq?cv=AAdHFNWT&sm=db3df7

象印保溫壺... 減咗紅包平過香港買
复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【日本象印保温壶 SH-HA15C正品真空不锈钢家用热水壶保温瓶1.5L】¥AAdHIlbm¥http://e22a.com/h.11fHDU?cv=AAdHIlbm&sm=679acb

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

ko3go    發表於 16-11-27 18:53
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎