用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 9|主題: 23612

2個半月大 個肚咕咕聲

大宅

國民生產總值:3263

近期飲奶差左 會喊肚餓 但放入口啜一陣 又唔飲, 個肚又咕咕聲?係咪有肚風?

侯爵府

國民生產總值:24019

我覺得有D似肚風,飲完奶后記得掃風呀

男爵府

國民生產總值:7990

可能肚仔有肚風,妳同佢順時針按摩下個肚仔。有風就會放屁排出來。

水晶宮

國民生產總值:54754

可能有肚風,個肚唔舒服就搞到胃口都差埋

水晶宮

國民生產總值:61614

似肚風,試下用掌心順時針幫BB搓肚仔。

子爵府

國民生產總值:12090

順時針幫佢個肚仔按摩, BB會舒服D

複式洋房

國民生產總值:108

你BB應該是肚仔有風
我同BB每食30-60ml ,就同佢掃一次風,即是每餐掃3次風
另外,餐前換片,用BB oil 放在我的手心,搓熱我的手心,按在BB肚臍上,再順時針幫佢按摩…之後,我的BB會放好多肶,同埋我BB每日至少有一次大便
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎