用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 19|主題: 57065

[淘寶] 想係淘寶買張厚珊瑚被套用,請問大家有無好介紹?

男爵府

國民生產總值:9921

想係淘寶買張厚珊瑚被套用,請問大家有無買過,質量ok嗎?有無好介紹?

王國熱話
急聘: 夜班 / 中班 保安員
請人-電訊業direct sales
大型電訊公司請hotline
現金出糧 - 屯門區西餐廳 聘請全職或兼職...

珊瑚宮

國民生產總值:122738

Grateful.N 發表於 16-11-27 11:19
想係淘寶買張厚珊瑚被套用,請問大家有無買過,質量ok嗎?有無好介紹?

冬季 毯珊瑚绒毯法兰绒毛毯, 毛毯被子 珊瑚绒法兰绒毯子 盖毯雙人被蓋, 須淘大不淘小。
1. 暖D, 2. 轉身好用D, 不易涷親。

tips
4一10斤。
單人就淘雙人 120-150*200cm.雙人就淘最大雙人 200*230cm.

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。愛理性交流討論。 *本人文化水品有限, 無法與公主/ '衣来伸手,饭来张口者,喜批評, 而無建設性' 交流溝通。 你永遠是對的。。。

男爵府

國民生產總值:9921

回覆 333s 的帖子

謝謝你

珊瑚宮

國民生產總值:122738

Grateful.N 發表於 16-11-27 12:08
回覆 333s 的帖子

謝謝你

我的size 不夠大, 二人被不用拉來拉去。凍僵我。希望你淘大D...

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。愛理性交流討論。 *本人文化水品有限, 無法與公主/ '衣来伸手,饭来张口者,喜批評, 而無建設性' 交流溝通。 你永遠是對的。。。

別墅

國民生產總值:816

333s 發表於 16-11-27 11:59
冬季 毯珊瑚绒毯法兰绒毛毯, 毛毯被子 珊瑚绒法兰绒毯子 盖毯雙人被蓋, 須淘大不淘小。
1. 暖D, 2. 轉 ...

請問有無link 呀?

侯爵府

國民生產總值:23869

回覆樓主:

想要link too

男爵府

國民生產總值:6181

Grateful.N 發表於 16-11-27 11:19
小心過厚會被計體積

男爵府

國民生產總值:8569

我6年前買左張淨色比個仔....間店已經無左....
真係好暖......係會熱到出汗.....真係好凍既日子用先岩.....過10度用我會不停摸佢有無出汗......
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎