用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 22|主題: 49063

腰痛

複式洋房

國民生產總值:299

尾龍骨突然間好痛點可以舒緩又唔想食藥

水晶宮

國民生產總值:54816

太痛嘅話去睇醫生啦,你依家幾多個月?

複式洋房

國民生產總值:299

dinosaurmum 發表於 16-11-27 12:12
太痛嘅話去睇醫生啦,你依家幾多個月?

6個月

大宅

國民生產總值:2631

我都係呀,痛左好耐,腰痛盤骨痛恥骨又痛,又唔敢隨便去按摩,叫老公按下就算

別墅

國民生產總值:806

做瑜珈呀 好有效 我由6個月開始 就有恥骨痛 7個月個陣join左瑜珈 而家上左5堂 覺得有幫助 同埋同托腹帶 腰冇咁受力

翡翠宮

國民生產總值:91974

物理舒緩下咯,艾鹽幾好架

水晶宮

國民生產總值:54816

曳曳豬B 發表於 16-11-27 13:04
6個月

bb大大下就會壓到神經線,睇下醫生,問下有冇方法可以緩解痛楚

男爵府

國民生產總值:8076

盡量唔好食藥,用物理方法舒緩。妳應該都有8個月以上了啩?胎兒越來越大就會壓倒神經線。做下孕婦瑜伽或者叫老公按摩下。

水晶宮

國民生產總值:61724

我間中都會,如果有條件,就訓底休息,可能舒服D.

複式洋房

國民生產總值:455

我同醫生講他們都話可以吃止痛藥,做物理治療或者瑜珈。
生完之後會好些
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎