用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

想生BB 今日: 105|主題: 89093

曼秀雷敦 驗孕棒 原本真既會有淺控!?

別墅

國民生產總值:812

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

如題,未用既時候,全新,第二線會唔會有個極淺既控?!因為我岩岩驗完,肉眼睇就睇唔到,但反光咁睇就見到條極極淺色既線!

所以唔敢肯定係原本有淺控定我有左

別墅

國民生產總值:732

cooperhchan 發表於 16-11-27 12:12
如題,未用既時候,全新,第二線會有個極淺既控?!因為我岩岩驗完,肉眼睇就睇唔到,但反光咁睇就見到條極 ...

買過第二個牌子用晨尿再驗,祝成功

大宅

國民生產總值:3055

cooperhchan 發表於 16-11-27 12:12
如題,未用既時候,全新,第二線會唔會有個極淺既控?!因為我岩岩驗完,肉眼睇就睇唔到,但反光咁睇就見到 ...
我試過用曼秀雷敦驗有淺控,結果係炸糊
生活可以将就,生活也可以讲究⋯⋯

大宅

國民生產總值:2553

如題,未用既時候,全新,第二線會唔會有個極淺既控?!因為我岩岩驗完,肉眼睇就睇唔到,但反光咁睇就見到 ...

或者係太早驗了,過一星期試下再驗,其實隻隻牌子都可以驗到,想當初我買萬0牌姐嘛

別墅

Jenny_lau 發表於 16-11-27 17:36
或者係太早驗了,過一星期試下再驗,其實隻隻牌子都可以驗到,想當初我買萬0牌姐嘛
...

但其實 啲驗孕棒係唔會有隱藏線嫁嘛係咪呀?

大宅

cooperhchan 發表於 16-11-27 17:56
但其實 啲驗孕棒係唔會有隱藏線嫁嘛係咪呀?

唔中係白,冇色,但你咁早睇醫生都未必開信比你啦

別墅

Jenny_lau 發表於 16-11-27 18:55
唔中係白,冇色,但你咁早睇醫生都未必開信比你啦

(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji) 咁即係,如果我燈光下照,見到有,就好大可能有啦咁係咪呀?

大宅

cooperhchan 發表於 16-11-27 19:00
(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji) 咁即係,如果我燈光下照,見到有,就好大可能有啦咁係咪呀?
...

如果真係淺到咁,唔排除係化學懷孕,所以先叫你再等多幾日再驗,有深就中,唔深就...

別墅

Jenny_lau 發表於 16-11-27 19:11
如果真係淺到咁,唔排除係化學懷孕,所以先叫你再等多幾日再驗,有深就中,唔深就...
...

好! thank you!

大宅

cooperhchan 發表於 16-11-27 19:15
好! thank you!

我都明果種好想中好心急既感覺,不過係你既就係你既,放鬆心情

大宅

你屋企有冇綠d呀,咁平日日check都唔肉赤

別墅

Jenny_lau 發表於 16-11-27 19:50
你屋企有冇綠d呀,咁平日日check都唔肉赤

我就係綠d 白雪雪, 但我又有啲唔舒服既反應,所以買左曼仔check.

不過依家都比較早啦,我只不過好奇check 下, 咁岩又燈光下見到好淺好淺既控,覺得奇怪。

唸緊係原本既隱藏線家係真係淺控

大宅

cooperhchan 發表於 16-11-27 19:53
我就係綠d 白雪雪, 但我又有啲唔舒服既反應,所以買左曼仔check.

不過依家都比較早啦,我只不過好奇che ...

影張圖睇下淺到點

大宅

cooperhchan 發表於 16-11-27 19:53

不過依家都比較早啦,我只不過好奇che ...

正常黎講綠d比棒棒更敏感

別墅

Jenny_lau 發表於 16-11-27 19:54
影張圖睇下淺到點

淺到影相都睇唔到呀所以我先頭痕

我又反胃,又食唔落野,又嗅聞靈敏左..... 唯有再等下添啦.......

大宅

cooperhchan 發表於 16-11-27 19:56
淺到影相都睇唔到呀所以我先頭痕

我又反胃,又食唔落野,又嗅聞靈敏左... ...

阿...控係粉紅定白,白可能冇。不過都係等下先啦,等你分享好消息

大宅

國民生產總值:3706

回覆樓主:

我都試過用曼仔,係反光底下睇,的確見到有條控係到,第一次睇我都以為中,點知原來炸糊

別墅

cherry車厘 發表於 16-11-27 22:32
我都試過用曼仔,係反光底下睇,的確見到有條控係到,第一次睇我都以為中,點知原來炸糊
...

希望過幾多再驗時會深色啲啦

大宅

國民生產總值:2100

你有冇紅d呀?如果bingo, 紅d一定會深粗。我bingo前3日已經紅d深粗,之後綠d就開始有淺線。反而之前試過曼仔有淺線,最後原來都係炸糊,曼仔太敏感,我自己覺得唔可信

別墅

littlepigstar 發表於 16-11-27 22:54
你有冇紅d呀?如果bingo, 紅d一定會深粗。我bingo前3日已經紅d深粗,之後綠d就開始有淺線。反而之前試過曼 ...

有呀,頭先岩岩check 左。但其實我仲好早啦,所以都唔肯定

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎