用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

北區媽媽會 今日: 3|主題: 11635

想問問 呂明才 K1 pm & 神召會 K1 pm 大家會點揀?(emoji)

民房

國民生產總值:23

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
(emoji)(emoji)請各令媽給意見~ 初初好驚間間都唔收 所以會報多幾間揀 辛苦點都要幫小朋友報左7間 ~~(emoji) 各mama好辛苦咁攪晒報名.. 面試.. 等通知.. 再決擇(emoji) 每一步都要諗得好清楚 一來又驚小朋友無學校收 一來又驚揀錯學校會影響小朋友(emoji) 好苦惱(emoji)

王國熱話
斷斷續續出風癩,點解夜晚瞓著仲出多啲...
濾水器,邊個好?
經常流鼻血,煲咩飲可以醫治?
箍牙一問

男爵府

國民生產總值:5501

畀面勳章

回覆樓主:

我仔都係收左呢2間pm班,會揀呂明才,因大仔讀過呂明才,學校真係好好,如小一要扣門,呂記出品係有優勢的,而學校亦好多支援for升小。差不多大部份都扣返頭幾志願。

民房

anpanmenbaby 發表於 16-11-27 14:35
我仔都係收左呢2間pm班,會揀呂明才,因大仔讀過呂明才,學校真係好好,如小一要扣門,呂記出品係有優勢的 ...

^^謝謝你的意見(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

男爵府

畀面勳章

Jcmama1108 發表於 16-11-27 17:52
^^謝謝你的意見(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

有咩問題關於呂明才可以交流下,我大仔今年先畢業。

複式洋房

國民生產總值:500

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
神召am
呂明才pm
好難選擇(emoji)(emoji)(emoji)首選係呂明才上午班

民房

anpanmenbaby 發表於 16-11-27 18:41

有咩問題關於呂明才可以交流下,我大仔今年先 ...

好呀 ~~ 咁你個大仔仔讀緊呂明才,你覺得多功課做嗎?^u^ 程度深唔深?(emoji)

民房

shans929 發表於 16-11-28 09:00
神召am
呂明才pm
好難選擇(emoji)(emoji)(emoji)首選係呂明才上午班

我都有寫信申請輪候上午班~
但唔知有無這個機會 但神召收你上午班喎,我諗你都頭痛緊 咁你有無申請轉上午?

複式洋房

國民生產總值:500

Jcmama1108 發表於 16-11-28 10:18
我都有寫信申請輪候上午班~
但唔知有無這個機會 但神召收你上午班喎,我諗你都頭痛緊 咁 ...

上午班時間好用好多
呂明才會申請轉上午..但應該機會好微
一黎無咩人會唔讀上午
二黎都多人想轉上午班

男爵府

畀面勳章

Jcmama1108 發表於 16-11-28 10:15
好呀 ~~ 咁你個大仔仔讀緊呂明才,你覺得多功課做嗎?^u^ 程度深唔深?(emoji)
...

程度唔深,K3教既內容貼近小一。每日3樣功課,星期五可能4,5樣。都簡單且快完成的。其實習慣左多功課,上小一自然好易適應。

民房

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
anpanmenbaby 發表於 16-11-28 12:57

程度唔深,K3教既內容貼近小一。每日3樣功課,星期五 ...

咁都好d唔該晒mama你呀~~我諗多數都會報呂明才

翡翠宮

國民生產總值:88148

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 2015xmas

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

大家都PM,當然揀呂啦

民房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
靚靚C9 發表於 16-11-30 07:54
大家都PM,當然揀呂啦

謝謝你(emoji)(emoji)
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎