黃色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供

用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美容扮靚 今日: 47|主題: 112520

Becca

侯爵府

國民生產總值:21646

有人用過becca嘅野嗎?我有遮瑕同高光想問仲有咩好用架?

王國熱話
九龍灣德福花園3 房 實用553(冇樓睇)
放租 - 屯門 西鐵 兆康站 村屋 全新 500呎 ...
買樓問題
[放租] 又一居三房, 新裝, 向東南, 光猛清...

侯爵府

回覆樓主:

Up

侯爵府

回覆樓主:

Up

別墅

國民生產總值:912

佢隻 eye tint 好用!

伯爵府

國民生產總值:18683

skyfree333 發表於 16-11-27 16:46

老公出trip
我叫去sephora 買手信
買了3色blush
出奇地上色

伯爵府

E款

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:3901

買咗哩2個,cheek & highlight palette , 左手邊個highlight 效果好靚

Eye shadow就。。。都係Tom Ford好

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

侯爵府

QueenieMeow 發表於 16-11-29 18:23
買咗哩2個,cheek & highlight palette , 左手邊個highlight 效果好靚

Eye shadow就。。。都 ...

依兩個我都想買,但高光我已有
邊個好d?眼影無聽過人講,吱吱cream個個就有,其實我最想買base或者粉底試下…

侯爵府

Joball 發表於 16-11-29 18:12
老公出trip
我叫去sephora 買手信
買了3色blush

識買喎我唔敢叫佢買,一定買d唔好用又貴嘅
你有無用過佢個新遮瑕啊?

伯爵府

skyfree333 發表於 16-11-29 18:58
識買喎我唔敢叫佢買,一定買d唔好用又貴嘅
你有無用過佢個新遮瑕啊?
...

冇吖
佢影相俾我揀
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎