自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20161127&s=7018882&a=55973000
【迎接寂寞聖誕】拍拖三年岑杏賢嗌分手 袁偉豪表白:好想追番佢
無論牙佬有無真係出軌都好,分手後將罪名攬晒上身,而家又唔怕面懵公開講話想追返人,又成個落晒形,我相信佢真係好鍾意女方囉,希望佢地可以喺返埋一齊啦,我覺得兩個好襯

翡翠宮

減齡達人勳章

回覆:希望牙佬同岑杏賢可以復合啦

女方冇安全感,復合都未必係好事

珍珠宮

畀面勳章

我覺得女方應該好遷就牙佬,係佢唔識珍惜至令到個女仔想分手,,,又未必係出軌既,,,牙佬都話自己好臭脾氣,,可能係個女仔頂唔順男朋友成日鬧情緒,所以至嗌分手啫

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

順其自然最好,男女相處感情事,唔係外人覺得襯就可以一齊,好多人都經過離離合合過程,佢地舒服就 ok

男爵府

紅佐啦,吾係2015年既佢

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

感情事佢兩個最清楚,復唔復合我沒意見,此終相處得舒唔舒服只有佢地知,放手或許對大家都好,可以找個更適合自己的人。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

艾妃 發表於 16-11-27 17:27
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20161127&s=7018882&a=55973000
【迎接寂寞聖誕】拍拖三年岑杏賢 ...

傷害左人心靈,然後頽哂,放風又想追返人

做男人幾易

水晶宮

回覆樓主:

姑勿論咩事都好,希望緣分會令佢兩個再次一齊番

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我覺得岑小姐走得快, 係好事

yo yo 嫁咗信號王, 我唔覺得係好事

女仔係要嫁個錫自己既老公,

唔係要嫁個花 fit 既老公

成日都提心吊膽咁, 有咩意思

所以其實我都唔睇好胡 x 兒, 同埋唐 x 詠架

珍珠宮

LL1999 發表於 16-11-27 17:55
我覺得岑小姐走得快, 係好事

yo yo 嫁咗信號王, 我唔覺得係好事

信號王 繼“万刀甲”後另一個好得嘅代名

wcpcelia    發表於 16-11-28 08:51

子爵府

馬霸 發表於 16-11-27 17:38
紅佐啦,吾係2015年既佢

2015年既佢係點?其實我又無特別覺得牙佬好花fit同囂張,不過佢地相處係點就唔知喇

子爵府

畀面勳章

如果夾唔黎係因為一個人的本性,好番都會再散,到時心會死,可能連朋友都無得做!

翡翠宮

回覆樓主:

好多嘢唔可以睇表面嘅

珍珠宮

回覆樓主:

我只覺得近排牙佬出親嚟都滿面鬍鬚,一副殘樣,就算係出席d大牌子活動同昨晚喺馬來西亞都一樣, 好太誇張囉! 我感覺佢係想做俾個ex睇多d囉!

子爵府

LekGirl 發表於 16-11-27 18:35
我只覺得近排牙佬出親嚟都滿面鬍鬚,一副殘樣,就算係出席d大牌子活動同昨晚喺馬來西亞都一樣, 好太誇張囉! ...

我老公有份去馬來西亞個頒獎典禮,佢話袁真係成個落晒形,無晒心機,所以d crew都唔敢打擾佢

wcpcelia    發表於 16-11-27 18:55

翡翠宮

牙佬好好咩?我唔覺!!!!

男爵府

ngwong2 發表於 16-11-27 18:42
牙佬好好咩?我唔覺!!!!

樣好掛
做人至緊要開開心心 :-D

水晶宮

回覆樓主:

對佢印象一直都好,但今次呢件事上,覺得佢有真情流露,亦有搏見報。
大男人一個,有無必要下下攤開肚皮比人睇,再者,實際行動好過得把口係咁講講講

男爵府

bluetulip 發表於 16-11-27 18:59
對佢印象一直都好,但今次呢件事上,覺得佢有真情流露,亦有搏見報。
大男人一個,有無必要下下攤開肚皮比 ...

我覺得係佢驚自己形象跌Walt,所以話想復合扮可憐,有早知又何必,之前好喜歡佢,而家已經唔喜歡

子爵府

shirleyc 發表於 16-11-27 19:13
我覺得係佢驚自己形象跌Walt,所以話想復合扮可憐,有早知又何必,之前好喜歡佢,而家已經唔喜歡
...

講呢D咪等外界覺得佢好深情,同滿足下一眾鍾意佢地呢一pair粉絲既訴求同幻想。

首頁

尾頁

跳至