用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

潮流時尚 今日: 350|主題: 79809

[手袋] 台北機場Valentino

大宅

國民生產總值:3052

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

頭先上機之前行個圈,個counter 其實好細諗住行過算,點知sa話六折不過唔係所有款,一部分咁,rockstud mini tote 仲要係超易襯既淺灰色只要71xx於是乖乖比錢。
係台灣既Jm 留意下Sorry 唔識放相

王國熱話
斷斷續續出風癩,點解夜晚瞓著仲出多啲...
濾水器,邊個好?
經常流鼻血,煲咩飲可以醫治?
箍牙一問

別墅

國民生產總值:616

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

我剛去台灣係outlet買左coach俾媽媽

wcpcelia    發表於 5 天前

男爵府

國民生產總值:7719

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
Mjhoho 發表於 16-11-27 17:56
頭先上機之前行個圈,個counter 其實好細諗住行過算,點知sa話六折不過唔係所有款,一部分咁,rockstud min ...

我今日都係桃園機場買左個ysl, 30% off

珍珠宮

國民生產總值:32935

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
tiffpman 發表於 16-11-28 15:34
我今日都係桃園機場買左個ysl, 30% off

有無相??Thx

男爵府

爸爸豬 發表於 16-11-29 11:00
有無相??Thx

Sa 話係今年新款,不過我冇理係唔係新款,因係粉紅+ 金係我最愛

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

國民生產總值:10379

珍珠宮

國民生產總值:32935

tiffpman 發表於 16-11-29 12:23
Sa 話係今年新款,不過我冇理係唔係新款,因係粉紅+ 金係我最愛

水晶宮

國民生產總值:50465

動物勳章

引用:Quote:爸爸豬 發表於 16-11-29 11:00 有無

原帖由 tiffpman 於 16-11-29 發表

公爵府

國民生產總值:27894

tiffpman 發表於 16-11-29 12:23
靚!幾$?
自由太多會令世人失去平衡

男爵府

mickeywinnie3 發表於 16-11-29 23:17
靚!幾$?

台幣$45500, 大約港幣$11000左右

男爵府

mickeywinnie3 發表於 16-11-29 23:17
靚!幾$?

男爵府

靚!幾$?

公爵府

謝謝

公爵府

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
有冇C C賣的呢?

公爵府

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
tiffpman 發表於 16-11-29 23:20
有冇C C賣的呢?

別墅

國民生產總值:666

發表於 前天 15:06 |顯示全部帖子
知唔知6折做到幾時,thanks

男爵府

發表於 昨天 13:28 |顯示全部帖子
mickeywinnie3 發表於 16-11-30 00:19
有冇C C賣的呢?

唔見有

公爵府

發表於 昨天 14:31 |顯示全部帖子
謝謝你

男爵府

國民生產總值:5142

發表於 昨天 19:48 |顯示全部帖子
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎