用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 35|主題: 48877

materna + dha 1 問

複式洋房

國民生產總值:166

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
有無媽媽生咗之後都有繼續食materna + dha ?
我近排發覺我痾親都係水狀綠色大便..唔係攪肚痛,因為肚唔痛架 .. 不過我記得我鴕bb果時食呢2樣都係大便綠色
不過就唔係痾水.. 想問下媽媽門們知唔知咩原因?
(p.s 13th Oct 2016 開刀生bb )

大宅

國民生產總值:2551

hellojenny21 發表於 16-11-27 19:10
有無媽媽生咗之後都有繼續食materna + dha ?
我近排發覺我痾親都係水狀綠色大便..唔係攪肚痛,因為肚唔痛架 ...

Materna重鐵質,綠便係正常的

別墅

國民生產總值:714

睇醫生下安心啲, 湊B 休息少,加埋轉天氣,容易腸胃不適

複式洋房

國民生產總值:300

回覆樓主:

我有繼續食materna and dha, 便便顏色都係綠色,水狀是否你食錯野?你睇多2日留意情況有無改善先

水晶宮

國民生產總值:61436

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
我食Materna之後都系屙綠色便便喎。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎