用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 324|主題: 117466

[日本] 急!請問成田機場T3有利木津櫃台嗎?

複式洋房

國民生產總值:235

請問成田機場T3有利木津櫃台售票去迪士尼巴士嗎?我上網只見T1,T2 有櫃台,但唔見有寫T3,但T3又有站上迪士尼巴士…………?

王國熱話
bb係咪可以食洋蔥?
仔仔8個月喇,超為食!加固分享!
白汁洋蔥栗米三文魚字母粉
免治牛肉,免治豬肉,13個月的bb吃,d肉質...

大宅

國民生產總值:1274

funggi 發表於 16-11-27 19:11
請問成田機場T3有利木津櫃台售票去迪士尼巴士嗎?我上網只見T1,T2 有櫃台,但唔見有寫T3,但T3又有站上迪士 ...
巴士由 T-1, T-2 開出, 途經 T-3 上落客, T-3 係廉航專用航廈, 樣樣野都係簡化版, 唔會有齊其他航廈設施

複式洋房

TopKind 發表於 16-11-27 19:31
巴士由 T-1, T-2 開出, 途經 T-3 上落客, T-3 係廉航專用航廈, 樣樣野都係簡化版, 唔會有齊其他航廈設施 ...

謝謝你回覆!係呀,坐香草係T3出。甘咪要行返去T2買巴士飛…………,請問難揾嗎?

大宅

國民生產總值:1274

funggi 發表於 16-11-27 19:36
謝謝你回覆!係呀,坐香草係T3出。甘咪要行返去T2買巴士飛….
世上有一物 --- 名叫指示牌
T-3 有循環巴士去其他航廈, 但距離其實只有 400 米左右, 好多人見到就快有車就會等, 否則要等 10 分鐘以上的話, 一條直路, 自己行過去算了, T-3 網頁有圖示點樣行的.

男爵府

國民生產總值:5900

回覆樓主:

T3 有利木津巴士櫃位

複式洋房

mrkwok 發表於 16-11-28 21:08
T3 有利木津巴士櫃位

真的嗎?是這個嗎?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

國民生產總值:5900

回覆樓主:

是,可參考以下,我每次都是搭巴士

http://note.taable.com/post/34D/lohas.pixnet.net/blog/post/42878369
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎