用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 3|主題: 82189

係咪塞左?

別墅

國民生產總值:636

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
摸會好痛..但係摸唔到有硬或粒..甘係咪塞??

王國熱話
終於清楚點解要拉十拿九穩的二世唐下馬
撐學生的朋友可唔可以揮下手呀?
政圈驚現「雙面人」! 反對港獨,但唔畀...
政府欠年青人...一畢業就一層樓

子爵府

國民生產總值:12989

大廚勳章 睛靈勳章 畀面勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
evadwc 發表於 16-11-27 20:07

塞,個胸會硬,乳頭起白點,好難擠到奶出

複式洋房

國民生產總值:112

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
你有冇泵奶?
我係埋身加有時泵下儲d冰奶 試過懷疑用錯力泵傷 唔硬冇粒粒 但摸落痛 過四五日就好番好多

別墅

國民生產總值:636

發表於 前天 03:58 |顯示全部帖子
有泵奶, 泵清曬比bb啜完都係痛..痛左我幾日
之後去左買卵磷脂食, 食左兩日又唔痛

大宅

國民生產總值:1144

發表於 前天 18:12 |顯示全部帖子
evadwc 發表於 16-11-27 20:07

我都係咁,你有冇想發燒咁

大宅

國民生產總值:1651

發表於 昨天 05:16 |顯示全部帖子
Yanlovesnaz 發表於 16-11-29 05:46
塞,個胸會硬,乳頭起白點,好難擠到奶出

我今晚突然有一邊胸係咁!點算?已比bb啜過但啜唔鬆,試過熱fu都唔得,好擔心
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎