用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 490|主題: 868770

BoBo 結婚  

男爵府

國民生產總值:6305

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
ㄑ轉載〉

陳文媛(Bobo),雖然早年經歷多段感情都無疾而終,但退出娛圈多年反樸歸真嘅佢,數月前終於搵到Mr.Right,喺外國結咗婚正式升呢做人妻。《蘋果》今日收到可靠消息,BoBo噚晚同教友老公秘密喺土瓜灣嘅Club One補擺喜酒。

男爵府

國民生產總值:6113

伯爵府

國民生產總值:15066

同金子x散咗?

公爵府

國民生產總值:25115

回覆樓主:

恭喜佢!

子爵府

國民生產總值:13307

珊瑚宮

國民生產總值:115773

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 2016夢想成真

回覆樓主:

之前果个散咗?

男爵府

feifei_baby 發表於 16-11-27 20:37
同金子x散咗?

曾經同陳冠希秘密拍拖嘅陳文媛(BoBo),分手後BoBo遇到金融才俊男友金紫耀,雖然佢哋中間遇到唔少衝擊,但係男方一直對BoBo不離不棄,難怪BoBo直言視男友為結婚對象。

不過呢段感情只係維持咗10年,佢哋喺舊年驚爆已經分手,單身嘅BoBo又有傳俾有細價股股神之稱嘅莊友堅睇起,成為身邊嘅大紅人,關係極為曖昧。但係事後有指BoBo同莊友堅嘅緋聞純屬誤會,查實男方身邊有一個拍拖14年嘅女友,對方是維他奶家族後人、即何猷龍太太羅秀茵家姐羅琪茵(Karen),舊年仲喺意大利羅馬舉行婚禮。

今年已經37歲、受盡情傷嘅BoBo,終於喺感情上搵到著落。喺今個月月中有讀者透過「爆相爆片」喺韓國一個商場見到BoBo,喺讀者提供嘅片段上,見到BoBo身邊有一個外貌老實嘅男士陪伴,讀者話當時佢哋主攻寵物用品,BoBo蹺住個男仔周圍行,佢哋排隊等俾錢嗰陣,BoBo有攬住男仔,全程勁sweet!讀者仲話嗰個男仔唔算係靚仔,不過睇落個樣都幾老實。

事實上BoBo嘅密友向本報透露,BoBo嘅老公雖然唔係富有人家,只係一個好普通嘅人,年紀仲要細過BoBo,但係人品好好,對Bobo好細心體貼,完全冇介意過佢嘅過去,今次同BoBo去韓國旅行嘅男伴,相信係佢老公!

水晶宮

國民生產總值:54556

回覆樓主:

水晶宮

國民生產總值:70679

回覆樓主:

複式洋房

國民生產總值:450

吾睇好

伯爵府

國民生產總值:16454

2015xmas

男爵府

國民生產總值:6122

子爵府

國民生產總值:11301

真心恭喜哂佢!

侯爵府

國民生產總值:20280

原來佢同我同一個場地擺酒

男爵府

馬霸 發表於 16-11-27 20:46
吾睇好

都要博吓 !

水晶宮

國民生產總值:52310

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章

回覆樓主:

翡翠宮

國民生產總值:86668

動物勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 夏天玩到顛 育兒性格勳章 2015xmas 樂桃猴年勳章

回覆樓主:

瑪瑙宮

國民生產總值:128057

畀面勳章 2015xmas

回覆:db7mu23 的帖子

珍珠宮

國民生產總值:38874

ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 2016夢想成真 樂桃猴年勳章

db7mu23 發表於 16-11-27 20:33
ㄑ轉載〉

陳文媛(Bobo),雖然早年經歷多段感情都無疾而終,但退出娛圈多年反樸歸真嘅佢,數月前終於搵到 ...

我以為佢結左婚,唔係老公俾錢佢開美甲店?

伯爵府

國民生產總值:19982

cindy618 發表於 16-11-27 21:00
我以為佢結左婚,唔係老公俾錢佢開美甲店?

係囉
我記得拍左好耐以為結左
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎