用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

潮流時尚 今日: 99|主題: 79823

[鞋] shopbop 新手

大宅

國民生產總值:4720

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
在shopbop 見到呢對,覺得好靚,折實$3000幾,官網睇過要$5000幾,jm識呢個牌子嗎?好著嗎?另外可以運到香港嗎?第一次買,戰戰兢兢,希望有jm可指教下

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
三字歌星名接龍-接任何一字,可同音
A-Z 英文名 順序接
三字接龍 接其中一字 (同音都得)part 2
*** 七色彩虹 *** (同音也可)

大宅

國民生產總值:4217

呢個牌子我唔太識,但shopbop買滿USD100可免費運到香港

大宅

國民生產總值:1338

Spanish made .. popular among foreign bloggers

大宅

國民生產總值:1560

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
lulub2010 發表於 16-11-27 20:52
在shopbop 見到呢對,覺得好靚,折實$3000幾,官網睇過要$5000幾,jm識呢個牌子嗎?好著嗎?另外可以運到香 ...

呢個brand好好著,我自己買咗3對,著咗幾年,啲皮好軟熟!

wcpcelia    發表於 6 天前

大宅

tabofans200 發表於 16-11-27 23:04
呢個牌子我唔太識,但shopbop買滿USD100可免費運到香港

Thanks 咁免運費應該唔難

大宅

sms1982 發表於 16-11-27 23:09
Spanish made .. popular among foreign bloggers

Thanks

大宅

opml1206 發表於 16-11-28 00:27
呢個brand好好著,我自己買咗3對,著咗幾年,啲皮好軟熟!

Thanks 請問佢啲鞋係要咁既價錢嗎?會唔會刮腳?襟著嗎?你通常去邊度/網買?

大宅

lulub2010 發表於 16-11-28 00:34
Thanks 請問佢啲鞋係要咁既價錢嗎?會唔會刮腳?襟著嗎?你通常去邊度/網買?
...

我之前都係online買嘅,不過邊個website就真係唔記得喇但放心,Shopbop無問題嘅,我都買過!價錢都係咁上下,因我之前果啲都3千多

複式洋房

國民生產總值:174

lulub2010 發表於 16-11-27 20:52
在shopbop 見到呢對,覺得好靚,折實$3000幾,官網睇過要$5000幾,jm識呢個牌子嗎?好著嗎?另外可以運到香 ...

jm 我好鐘意frye呢個牌子嘅boots, 特別係佢地嘅engineer boots, d皮真係好靚, 我自己有幾對, 估唔到喺呢版有人提起佢,我都想開個post晒下新買呢幾對boots

大宅

opml1206 發表於 16-11-28 00:37
我之前都係online買嘅,不過邊個website就真係唔記得喇但放心,Shopbop無問題嘅,我都買過!價錢都 ...

請問足碼嗎?跟返平時著的碼買嗎?

大宅

heyching 發表於 16-11-28 06:38
jm 我好鐘意frye呢個牌子嘅boots, 特別係佢地嘅engineer boots, d皮真係好靚, 我自己有幾對, 估唔 ...

Action pic pls!

複式洋房

國民生產總值:174

lulub2010 發表於 16-11-28 07:24
Action pic pls!

我剛第一次喺呢版開左post講frye boots呀!

大宅

lulub2010 發表於 16-11-28 07:23
請問足碼嗎?跟返平時著的碼買嗎?

足碼嘅,跟返平時買就得
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎