用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

手機樂園 今日: 0|主題: 22103

[其它] SmartoXx vs CxL 你地使用緊咩台

男爵府

國民生產總值:5191

BKXmas勳章

邊個台好 d
C 牌 mtr 收得勁差 好多站都收吾到。吾知smartoxx會吾會好 d 呢
因為就夠期 想轉台

王國熱話
有會員pm其他人
admin ,我要報告
點解BK睇啲相咁蒙既
手撕雞的帖比人封左?

大宅

國民生產總值:3410

畀面勳章 BKXmas勳章

回覆 bb0405 的帖子

我用緊薯嘜通,有D地鐵站我都覺得一般。

複式洋房

國民生產總值:488

BKXmas勳章

兩間都用過
smt成日收多$好古惑
cxl就又貴點知又冇宣傳講收得快同好
現在打算轉3仔,新plan平一大截,多fd用緊幾好

複式洋房

BKXmas勳章

兩間都用過
smt成日收多$好古惑
cxl就又貴點知又冇宣傳講收得快同好
現在打算轉3仔,新plan平一大截,多fd用緊幾好

禁止訪問

國民生產總值:82

BKXmas勳章

洋房

國民生產總值:75

BKXmas勳章

我用緊3HK, 不過不失。SMARTONE太貴。:mother:

複式洋房

BKXmas勳章

回覆 yubaby1211 的帖子

哈哈我都係3

cxl, smt ,我三個台都用過

依家3 d plan仲平lor

仲有個3 delight app

贪佢d coupon

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎