用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 595|主題: 869765

致命復活

子爵府

國民生產總值:12535

其實本日記簿,我覺得係假,會唔會係佢知12000,仲猶豫揀邊個,所以偽造出黎。

侯爵府

國民生產總值:23838

我都覺
仲要特登比個妹見到

日月水火    發表於 16-11-29 17:56

珍珠宮

國民生產總值:36386

ProAbsorb勳章 動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 我的育兒心得勳章 2015xmas 2016夢想成真 樂桃猴年勳章

我都覺......日記唔係每日都寫嗎?佢見到好似無見好耐咁,但當中有寫搵介指果段不是近日才發生嗎?<---我有無睇錯?

大宅

國民生產總值:1257

Minnacat 發表於 16-11-27 21:43
其實本日記簿,我覺得係假,會唔會係佢知12000,仲猶豫揀邊個,所以偽造出黎。
...

我都覺,好攻心計

子爵府

414928 發表於 16-11-27 22:49
我都覺......日記唔係每日都寫嗎?佢見到好似無見好耐咁,但當中有寫搵介指果段不是近日才發生嗎? ...

就係咁先奇,孤兒院的事日記應該n年前,手上得一本的日記就只係記呀仁做過的幾件事!

子爵府

milau 發表於 16-11-27 22:46
我都覺
仲要特登比個妹見到

佢知佢呀妹一定會拎黎睇,又會拎比12000。

大宅

國民生產總值:3486

回覆樓主:

呀仁一定係奸的,好人得太完美了

子爵府

nama 發表於 16-11-27 23:23
呀仁一定係奸的,好人得太完美了

我都覺,之前仲要成日係越南出珼。

大宅

國民生產總值:2546

我都覺阿仁一定係奸,但除了亞仁,還有邊個係奸呢

伯爵府

國民生產總值:17481

畀面勳章

引用:我都覺阿仁一定係奸,但除了亞仁,還有邊個

原帖由 PurinBB 於 16-11-29 發表
我都覺阿仁一定係奸,但除了亞仁,還有邊個係奸呢
我覺得kk都係奸嘅

別墅

國民生產總值:773

回覆樓主:

我今日係sina睇左邊個係最終boss,不過唔知堅定流

伯爵府

國民生產總值:18252

歡迎致電abc 發表於 16-11-29 16:17

咁係邊個呢?想知

大宅

國民生產總值:2838

我覺得佢老婆係奸既

子爵府

可以pm話我知嗎?

珍珠宮

國民生產總值:36954

ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 吸收力勳章 畀面勳章 2015xmas 樂桃猴年勳章

伯爵府

國民生產總值:19277

回覆樓主:

有覺得

伯爵府

國民生產總值:15315

邊個呀?
勁想知

水晶宮

國民生產總值:50431

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 2015xmas

Minnacat 發表於 16-11-27 21:43
...

剛剛唔知喺Facebook邊個post見到,原來Boss係謝雪心即係王浩信媽咪,話其實上次綁架嘅目標其實係王浩信,想撕票滅口,不過比王浩信走甩咗,所以班綁匪先至順勢勒索12000。

子爵府

CSS701 發表於 16-11-29 16:35
邊個呀?
勁想知

睇18樓

伯爵府

國民生產總值:15315

Anpanmama 發表於 16-11-29 16:36
剛剛唔知喺Facebook邊個post見到,原來Boss係謝雪心即係王浩信媽咪,話其實上次綁架嘅目標其實係王浩信, ...

原來唔係佢親生?
但又對佢咁好,叫佢返嚟食飯。。。。
響hk唔綁,走去越南綁
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎