用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 5163|主題: 885126

張姓歌手?  

男爵府

國民生產總值:5189

BKXmas勳章

【姊弟戀血案】香港女歌手涉鎅傷前男友 身份大曝光

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20161127&s=10829391&a=55974225

大埔發生姊弟戀鎅面血案,25歲青年與年長6歲長髮女友近日分手,女方今日清晨到男方寓所企圖「箍煲」復合不成,用鎅刀割手臂自殘,混亂中再涉嫌鎅傷前男友左臉,事後被警方拘捕( http://bit.ly/2fnSJdT )。

被捕31歲姓張女子,是一名歌手,她於2009年出道,曾參加過不少歌唱比賽,同年曾於《超級巨聲》中擔任表演嘉賓,兩年後北上發展,參加中國音樂金鐘獎流行音樂大賽,獲得全國第5名以及最具音樂潛力獎,近年專注中港兩地演出。張不時拍下唱歌片放上YouTube及fb分享,去年曾在入境處就職典禮中獻唱,亦曾在香港一酒廊任駐唱歌手。

《蘋果》晚上致電張女的經理人,他向記者表示「正處理法律程序」,惟未有正面回應事件。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:1394

BKXmas勳章

大宅

國民生產總值:4208

BKXmas勳章

禁止訪問

國民生產總值:87

BKXmas勳章

複式洋房

國民生產總值:165

BKXmas勳章

回覆樓主:

邊個?

子爵府

國民生產總值:12816

雞年勳章 2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

依家歌手多到我唔識

esmehouse    發表於 16-11-28 11:50
小小蕃茄    發表於 16-11-28 11:26
wcpcelia    發表於 16-11-28 09:15

子爵府

國民生產總值:11929

BKXmas勳章

真係睇埋相都吾知佢係邊個

blackberry    發表於 16-11-28 12:45
esmehouse    發表於 16-11-28 11:51
李豆豆    發表於 16-11-28 07:56

男爵府

BKXmas勳章

回覆樓主:

唔知邊個黎?

公爵府

國民生產總值:29653

BKXmas勳章

翡翠宮

國民生產總值:75654

美好大世界2017勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 秋日勳章 炎夏勳章 玩具勳章 春季勳章 冬日勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔知邊個

子爵府

國民生產總值:14754

BKXmas勳章

回覆:張姓歌手

邊個

伯爵府

國民生產總值:18185

BKXmas勳章

回覆樓主:

子爵府

國民生產總值:13099

認識瑞士牛牛第二回 貓狗褓姆 畀面勳章 BKXmas勳章

唔知嘜水

子爵府

國民生產總值:10945

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

叫張可凝, 唔識

公爵府

國民生產總值:27277

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

littlesheep123 發表於 16-11-27 22:42
叫張可凝, 唔識

名都未聽過

子爵府

國民生產總值:14819

BKXmas勳章

頓頓豬 發表於 16-11-27 22:26
【姊弟戀血案】香港女歌手涉鎅傷前男友 身份大曝光

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20161127&s ...

張可凝?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

翡翠宮

國民生產總值:90979

雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 畀面勳章

回覆樓主:

乜水?

水晶宮

國民生產總值:56422

BKXmas勳章

網友話叫張可凝,但係聽都未聽過呢個名

男爵府

BKXmas勳章

回覆樓主:

邊位來呀請問

翡翠宮

國民生產總值:90979

雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 畀面勳章

薯圈 發表於 16-11-27 22:43
張可凝?

?未見過,唔知。
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎