用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美容扮靚 今日: 29|主題: 112520

通淋巴減肥

洋房

國民生產總值:44

好感動呀!用左半年到時間終於減到40磅,雖然距離自已所訂既目標仲有一點距離!但我會繼續努力!飲食、運動、充足睡覺真係少一樣都唔得呀!三個月前開結踏入平台期,勁唔開心。
見到好多人話去做下療程會有幫助,就去試下了!
之前上網見到係TST有美容院做PROMOTE就去試下,個師傳係泰國人,真係好得!不過D STAFF就。。
哈哈,大家都明架喇!
係一時心軟之下,豪左一大筆,買左250個格仔PLAN。但我有點後悔,因我平身任TUEN MUN,番工都係呢邊,原來要去TST真係好遙遠,話說我3個月只去了十隻手指數得哂!加上我睇緊中醫,希望調理身子,已經有一系列療程要做,所以希望平讓療程吧!
有無人有興趣或需要呢?唔想幫該美容院賣廣告,有興趣可PM我。

王國熱話
坐月準備補品藥材
產後一星期,手,腳水腫到著唔到鞋
奶奶陪月
讚賞陪月EE

別墅

國民生產總值:918

甘勁?但要keep住身型,我之前都減咗50lbs, 依家每星期兩次TRX運動,修線條,勁work(emoji)

大宅

國民生產總值:2306

幾多錢?

洋房

回覆 Jojo515 的帖子

你都好叻吖!減左50磅喎。。你用左幾耐時間吖? 我而家都努力減磅中。。但開始慢啲喇。

洋房

回覆 girl_t 的帖子

已pm,謝謝吖!

別墅

國民生產總值:918

mrstang0913 發表於 16-11-28 22:44

你都好叻吖!減左50磅喎。。你用左幾耐時間吖? 我而家都努力減磅中。。但開始慢啲喇 ...

差不多八個月

洋房

都好快喇!我都會努力的!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎