用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 45|主題: 117520

[韓國] 邊道買Whoo 扺d又多贈品? 還是dutyfree 網上買最扺請?

男爵府

國民生產總值:8954

麻煩Jmu比d意見,thanks

王國熱話
三字歌星名接龍-接任何一字,可同音
A-Z 英文名 順序接
三字接龍 接其中一字 (同音都得)part 2
*** 七色彩虹 *** (同音也可)

複式洋房

國民生產總值:119

我每次也是回程過關後買

男爵府

國民生產總值:8954

Marine125 發表於 16-11-30 16:17
我每次也是回程過關後買

因為平過出面?

複式洋房

回覆 binbin仔 的帖子

我以往只去專櫃買,價錢都係一樣。機場入閘後買一樣有禮物送,但唔知同樂天ONLINE比較會唔會一樣。

子爵府

國民生產總值:10919

引用:回覆 binbin仔 的帖子我以往只去專櫃買,價

原帖由 Marine125 於 16-12-02 發表
回覆 binbin仔 的帖子

我以往只去專櫃買,價錢都係一樣。機場入閘後買一樣有禮物送,但唔知同樂天ONLINE比 ...
online 冇sample 但扣積分

複式洋房

回覆 danzlover 的帖子

朋友試過上樂天ONLINE買其他牌子,都會買滿幾多錢有禮物送
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎