用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 897|主題: 869985

iphone 過相

大宅

國民生產總值:2163

我部iphone 5S 突然過唔到相去電腦,平時係電腦裏有個iphone相機,一打明開就可過相,而家冇野彈出嚟比我過相, 但又駁到iTunes , 請問有冇可以幫下我?

子爵府

國民生產總值:10395

你試下開著個iPhone mon先插線
佢應該會彈野係你電腦過相

伯爵府

國民生產總值:16275

2015xmas 2016夢想成真

插線後睇下係「我的電腦」見唔見到iphone file ,見到就直接禁入file自己拖相。

珍珠宮

國民生產總值:44304

him0924 發表於 16-11-27 23:10
我部iphone 5S 突然過唔到相去電腦,平時係電腦裏有個iphone相機,一打明開就可過相,而家冇野彈出嚟比我過 ...
5s太out...已經唔支援???!!!

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎