用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 2109|主題: 870019

湯博士又轉軚了

大宅

國民生產總值:2391

3天前(24號)才説樓市兩極化是跌市先兆,今天已經轉軚,説中原指數破頂指日可待。笑死人了。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

瑪瑙宮

國民生產總值:136709

bks2014 發表於 16-11-27 23:14
3天前(24號)才説樓市兩極化是跌市先兆,今天已經轉軚,説中原指數破頂指日可待。笑死人了。

佢唔怕瘀果下,好嘢。

karenlohy    發表於 16-11-28 15:22
pomanlife    發表於 16-11-28 10:15

珍珠宮

國民生產總值:36405

ProAbsorb勳章 動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 我的育兒心得勳章 2015xmas 2016夢想成真 樂桃猴年勳章

今天的我打倒昨天的我

pomanlife    發表於 16-11-28 10:15
wcpcelia    發表於 16-11-28 09:30

大宅

國民生產總值:2391

Sumyeema1 發表於 16-11-27 23:41
佢唔怕瘀果下,好嘢。

面皮成呎厚,是我最喜歡的財經小丑

寶石宮

國民生產總值:407864

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 吸收力勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 秋日勳章 炎夏勳章 春季勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 2015xmas

bks2014 發表於 16-11-28 10:12
未至於可以同恐龍皮比

水晶宮

國民生產總值:73552

回覆:湯博士又轉軚了

佢講嘅野廢到無可再廢

子爵府

國民生產總值:10500

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 吸收力勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 2015xmas 畀面勳章

bks2014 發表於 16-11-28 10:12

厚唔厚得過呂博士塊恐龍皮

珍珠宮

國民生產總值:33580

醒目開學勳章

414928 發表於 16-11-27 23:44
今天的我打倒昨天的我
進化版:

今晚的我打倒今朝的我;

陣間的我打倒而家的我 . . .

"女" 人做牛做 "馬" => 媽

子爵府

國民生產總值:13048

回覆樓主:

轉得快,好世界

子爵府

國民生產總值:12149

認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 畀面勳章 2015xmas

可能佢老人痴呆。

男爵府

國民生產總值:5057

如果有新數據或者新理據, 提出新預測都無壞, 總好過堅持錯的預測. 始終變幻才是永恆.

伯爵府

國民生產總值:18343

bks2014 發表於 16-11-27 23:14

佢每日都唔知自己做緊乜講過乜。維園吹水亞怕

瑪瑙宮

國民生產總值:128844

畀面勳章 2015xmas

引用:佢講嘅野廢到無可再廢

原帖由 florapang0426 於 16-11-28 發表
佢講嘅野廢到無可再廢

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎