用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 464|主題: 877600

數學科考試

大宅

國民生產總值:3985

BKXmas勳章

同學仔間補習社老師話我地學校考試題目多但時間唔多,小六50分鐘45題,所以愈高年級愈有機會考試做唔哂,聽講今次就係甘。你地小朋友學校數學考試有多少時間及多少題目呢?

男爵府

國民生產總值:5962

BKXmas勳章

回覆樓主:

我哋一年班至三年班,都係45分鐘48題(平均少於一分鐘)

子爵府

國民生產總值:14023

好媽媽勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

小五六45分鐘45題, 15-20題簡算, 15-20題文字題(只填答案), 10題列式

子爵府

國民生產總值:11909

BKXmas勳章

回覆:數學科考試

冇留意有幾多題,都係10頁左右,當你一頁4,5題,應該都係差不多,未試過唔夠

wcpcelia    發表於 16-11-28 09:27

水晶宮

國民生產總值:54448

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 BKXmas勳章

回覆:數學科考試

小六唔派卷,我又冇問個女,不過應該係做哂,同埋佢個班重有人 100分,應該唔係咁大問題。

數學是不完美事實的完美呈現
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎