用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 819|主題: 891326

無良商人Molly Tam最近力推的佛牌和法事,大家千萬要小心!

複式洋房

國民生產總值:280

BKXmas勳章

千萬不要再去這無良商人最近發起的任何法事了!以免被財!(請廣轉,功德無量!)
Molly 現在又再谷佛牌法事生意,佢D佛牌帶到人發惡夢、心跳、頭痛、什至幻覺見到千支茅刺過來!大家一定要叫身邊姊姊妹妹千祈唔好再中招!呢個X街賣得假藥就有本事賣假佛牌假法事,大家一定要羣起抵制佢,唔係件事一淡忘,又有人再中招!其實佢果個阿贊林砌在泰國一點也不出名,她的所謂「咩拍蜀」也一樣,只是molly tam在香港捧出來(請打手等等),什麼會變長變短的一枝香,也只是掩眼法,大家千萬不要再相信她!!!

Quote:
第一晚將molly place的五眼四耳放0係書枱
我本身長期唔夠瞓一落床好快瞓著
當晚瞓得好差好醒瞓
尋晚發現我書枱近腳擺果度唔好就擺佢上架
擺完係向住我個身
一合埋眼見到個影像係好多用青銅或石黎的矛刺過黎
少少頭痛我都仲接受到 但當下覺得心跳加速
之後我將五眼四耳放左出廳總算平靜瞓到

呢批好似係牌商訂製 :O

咁係唔係效用唔得或者直程唔係真野:~(
http://archive.hkgolden.com/view.aspx?message=6132902&page=3&highlight_id=0

molly tam仲利用師傅揾錢,仲有佢啲佛牌都唔係咩舊牌都開價過千蚊。。。佢molly tam梗係對啲人落左迷暈降,所以好多人被騙
http://discovery.gogo.la/viewthread.php?tid=403965&extra=&ordertype=1&page=2

大宅

國民生產總值:3730

BKXmas勳章

唉.. 真係唔好信,佢d法事講到點起運,
身邊人做完衰過未做,仲係衰到貼地果隻

大宅

國民生產總值:3930

BKXmas勳章

近年好多人都戴佛牌,真係帶左咩野上身都唔知
正正經經去信正途宗教好過,戴左佛牌既人無非想要回報,真心覺得比左你都唔會好囉~

大宅

國民生產總值:2615

BK Milk勳章 BKXmas勳章

saming999 發表於 16-11-28 00:48
千萬不要再去這無良商人最近發起的任何法事了!以免被財!(請廣轉,功德無量!)
Molly 現在又再谷佛牌法 ...

佢賣假牌多,好多人都中晒招!你也小心啲

esmehouse    發表於 16-11-28 15:40
wcpcelia    發表於 16-11-28 08:54

子爵府

國民生產總值:10495

BKXmas勳章

呢d咁邪惡既野送錢拎走都唔要

男爵府

國民生產總值:5132

BKXmas勳章

禁止訪問

國民生產總值:49718

BKXmas勳章

別墅

國民生產總值:778

BKXmas勳章

saming999 發表於 16-11-28 00:48
Molly 現在又再谷佛牌法 ...

我個人認為真係勁不賣廣告都大把人要!個的野又唔係正氣野、少野為妙!

大宅

國民生產總值:3670

2017勳章 BKXmas勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

下,乜佢賣果啲係假藥黎架?

珍珠宮

國民生產總值:33256

雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

doughnut_cyc 發表於 16-11-28 04:01
下,乜佢賣果啲係假藥黎架?

上晒新聞喎
感激遇上你~

珍珠宮

國民生產總值:33256

雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

呢個人信唔過一身邪氣

侯爵府

國民生產總值:23669

2017勳章 BKXmas勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

咩人黎架?
bk人?
好出名?
個個都識佢咁嘅?

子爵府

國民生產總值:12004

BKXmas勳章

回覆樓主:

個名咁熟既? 是否之前話賣減肥藥比人冚嗰個?

子爵府

國民生產總值:11313

BKXmas勳章

而家佢全家去左澳洲旅行

珍珠宮

國民生產總值:49238

好媽媽勳章 BKXmas勳章

回覆:無良商人Molly Tam最近力推的佛牌和法事,大家千萬要小心!

邪氣。

e d 佛咩牌, 邪靈, 動物靈, 嬰靈, 佢要你現世還仲好d, 有d好似好work 個d,要你死後跟隨佢個d係仲慘。

仲有我頭先search 佢fb 睇, 仲話幫嬰靈超過度 通常ed所謂嘅“法司” 係收嬰靈做咩呢? 自己諗

總之滿身邪氣。 因住戴咗, 會被奪舍

大宅

國民生產總值:1876

BKXmas勳章

我唔識乜野佛牌,淨係禁入去望到個女人個樣,一睇就知唔係好人,好邪!相由心生,搞到個樣咁邪,個心都唔慌正直!

侯爵府

國民生產總值:23933

BKXmas勳章

zayma 發表於 16-11-28 08:46
我唔識乜野佛牌,淨係禁入去望到個女人個樣,一睇就知唔係好人,好邪!相由心生,搞到個樣咁邪,個心都唔慌 ...

我都覺,佢好邪個樣

大宅

國民生產總值:4040

BKXmas勳章

plng1215 發表於 16-11-28 01:04
近年好多人都戴佛牌,真係帶左咩野上身都唔知
正正經經去信正途宗教好過,戴左佛牌既人無非想要回報,真心 ...

同意

複式洋房

國民生產總值:361

BKXmas勳章

skyfree333 發表於 16-11-28 10:13
我都覺,佢好邪個樣

係呀。好邪惡個樣。佢真係小心報應

珍珠宮

國民生產總值:30221

BKXmas勳章

回覆樓主:

又係佢!
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎