用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

單親天地 今日: 1|主題: 16275

單親媽媽交流下

別墅

國民生產總值:548

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
冇結婚同男方分左手,想同單親媽媽交流湊小朋友心得同傾吓計,有時真係唔知點同冇甘既經歷既朋友講心事

王國熱話
氣泡 (1-5, 更新5)
詩語閑情.......斯人讀潮水
【淨空法師:人生的意義在哪裡】
[轉貼] 一對小夫妻離婚後的三十天生活

男爵府

國民生產總值:7073

回覆:Valentinaxoxo 的帖子

你個小朋友幾歲?

別墅

chichiwing 發表於 16-11-28 07:16
你個小朋友幾歲?

五個月

男爵府

你自己一個湊定同爸媽住佢地幫手?

別墅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
chichiwing 發表於 16-11-28 23:08
你自己一個湊定同爸媽住佢地幫手?

爸媽

男爵府

咁都好,唔洗自己一個面對,有家人支持!你有冇返工?

別墅

chichiwing 發表於 16-11-29 02:24
咁都好,唔洗自己一個面對,有家人支持!你有冇返工?

冇呀

別墅

國民生產總值:608

Valentinaxoxo 發表於 16-11-28 05:09
冇結婚同男方分左手,想同單親媽媽交流湊小朋友心得同傾吓計,有時真係唔知點同冇甘既經歷既朋友講心事:thi ...

我前幾日都同男方分左手,我女已經一歲,事緣個小三搵我,我先知佢地一齊左兩年

複式洋房

國民生產總值:273

引用:Quote:Valentinaxoxo 發表於 16-11-28 05:0

原帖由 wawa222 於 16-11-29 發表
我前幾日都同男方分左手,我女已經一歲,事緣個小三搵我,我先知佢地一齊左兩年
...
你內心一定好痛,要靠自己才能放下…

我也學習中,一起努力

複式洋房

國民生產總值:273

引用:Quote:chichiwing 發表於 16-11-28 07:16

原帖由 Valentinaxoxo 於 16-11-28 發表
五個月
你好叻,單親路不易行,為了BB你要加油

別墅

國民生產總值:608

pigkwok 發表於 16-11-29 18:48
你內心一定好痛,要靠自己才能放下…

我也學習中,一起努力

多謝你,確實需要時間撫平傷口

別墅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
各位一齊加油

複式洋房

國民生產總值:353

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
我都係無結婚 同男友分左手 女女2歲

複式洋房

國民生產總值:245

發表於 前天 09:28 |顯示全部帖子
wawa222 發表於 16-11-29 18:45
...

要活得比對狗男女好,加油♡

別墅

發表於 前天 17:19 |顯示全部帖子
好可悲

複式洋房

國民生產總值:279

發表於 前天 22:06 |顯示全部帖子
我們要活得比他更好,加油
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎