用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 38|主題: 243093

旺角、油麻地西醫介紹

別墅

國民生產總值:577

剛搬附近,睇過2、3個醫生都唔夾,還是要去舊屋的醫生睇症。請問有冇旺角、油麻地區好西醫介紹?診金大約多少?謝謝!

王國熱話
慢性蕁麻疹
濕疹覆發 眼腫了 幾耐吸一次枕頭床單塵蟎
敏感兒家長揮手區
求救!!!bb濕疹好嚴重

大宅

國民生產總值:2218

回覆樓主:

油麻地郭心諾
好細心

別墅

Thx, 請問仲有冇其他醫生介紹?

男爵府

國民生產總值:9256

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
pingulolo 發表於 16-11-29 01:46

黃譽盛醫生,同珍大廈隔離。黃醫生好細心而且收費平$180三日藥

孩子是腳,教育是鞋!
幸福就像空氣,無形無質,浩然充塞於天地之間。
你會珍惜空氣嗎?
只有你揹著氧氣筒在深海裡潛水,看著空氣一點一滴耗盡時,你才會知道空氣的可貴。

男爵府

國民生產總值:9256

pingulolo 發表於 16-11-29 01:46

黃譽盛醫生,同珍大廈隔離。黃醫生好細心而且收費平$180三日藥

孩子是腳,教育是鞋!
幸福就像空氣,無形無質,浩然充塞於天地之間。
你會珍惜空氣嗎?
只有你揹著氧氣筒在深海裡潛水,看著空氣一點一滴耗盡時,你才會知道空氣的可貴。

大宅

國民生產總值:3668

回覆樓主:

黃文其,不過人多,記得打電話去book

伯爵府

國民生產總值:18602

發表於 前天 00:43 |顯示全部帖子
pingulolo 發表於 16-11-28 05:32
剛搬附近,睇過2、3個醫生都唔夾,還是要去舊屋的醫生睇症。請問有冇旺角、油麻地區好西醫介紹?診金大約多 ...

劉穎芳醫生

別墅

發表於 前天 01:45 |顯示全部帖子
謝謝大家!

大宅

國民生產總值:2105

發表於 前天 07:45 |顯示全部帖子
kkvicky 發表於 16-12-5 00:43
劉穎芳醫生

我睇過又係夾唔到
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎